Barcelona har ingen lätt match framför sig när Valencia gästar dem på Camp Nou i den spanska La Liga. Valencia har ett flertal gånger under de senaste åren, när vi har minst anat det, skrällt mot Barcelona och tagit poäng. Det skulle vara en mindre skräll om fallet blev så denna gång, eftersom Barcelona fortsätter att vara ojämna. Valencia har krigat till sig poäng i de senaste omgångar och har en vana att steppa upp när de möter de bästa lagen. Så jag tvivlar på att Barcelona krossar dem.

Barcelona har två vinster och två förluster i sina fyra senaste matcher. De blandar och ger, till och med under samma matcher. Förluster mot Cadiz med 1 - 2 och Juventus med 0 - 3 har blandats med vinster mot Levante med 1 - 0 och senast blev det 2 - 1 mot Real Sociedad. I denna match gjorde Barcelona en fin första halvlek. Men i den andra halvleken var de rent utsagt usla och lät Sociedad spelarna styra och ställa, där Barcelona knappt skapade något. Med fyra gjorda mål totalt på de fyra senaste matcher har jag svårt att se Barcelona ösa in mål på Valencia - som bara har en förlust på de fem senaste matcher.

Inför säsongen såg det nattsvart ut för Valencia, som hade sålt av de flesta av sina bästa spelare. Allt eftersom har spelarna och laget vuxit igen och hittat rätt i sina positioner. När de har mött ligans bästa lag, som Real Madrid och Atletico Madrid, har Valencia ändrat sin taktik och spelat smartare - något som också har gett utdelning eftersom de bara släppte in ett mål mot både Real Madrid och Atletico Madrid. Valencia har nyligen också lyckats hålla nollan i deras senaste bortamatch mot Eibar.

Barcelona har avbräck i offensiven på anfallarna Ousmane Dembélé och Ansu Fati - som började säsongen väldigt piggt.

Marknaden har Barcelona som megafavoriter till att vinna matchen. Därutöver har marknaden lagt över/under linan på antal Barcelona mål på 2,5 stycken. Med tanke på hur svårt Barcelona har haft att näta under sina senaste matcher, samt att Valencia har klarat av att försvara sig väl även mot de bättre lagen, kan jag inte se Barcelona näta fler än två mål totalt i matchen.

Speltips Barcelona - Valencia:
Barcelona gör under 2,5 mål - odds 1.83 hos bet365 & Unibet .

bet365 livestreamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Oscar Mingueza, Clement Lenglet, Sergino Dest, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Philippe Coutinho, Antoine Griezmann, Lionel Messi & Martin Braithwaite.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Valencia:
Jaume Doménech, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Jose Gaya, Yunus Musah, Uros Racic, Carlos Soler, Goncalo Guedes, Manu Vallejo & Maximiliano Gómez.
---

This is the stats tab
This is the post tip