bet365 livestreamar matchen.

Tabellettan Barcelona i den spanska La Liga tar emot Valladolid, på femtonde plats, på Camp Nou, i en match som Barcelona bara måste vinna för att inte tappa ytterligare mark till ärkerivalerna Real Madrid. I de tre senaste matcherna har det gått grus i maskineriet hos Barcelona, som alltså har tre raka matcher utan vinst. Själv är jag övertygad om en ketchupeffekt här, då bortasvaga Valladolid denna gång får bli slagpåsen då Barcelona måste vinna - och då brukar det nästan alltid sluta på ett sätt.

Medier skriver om att vi kan förvänta oss rotation i Barcelona i denna match, inför det viktiga Champions League mötet mot Lyon borta. Själv är jag skeptisk till att den rotationen blir sååå stor, med tanke på att Real Madrid har vaknat till liv på allvar och utmanar Barcelona och en ligatitel, trots att Real Madrid är sex poäng bakom. Anledningen är att Barcelona har kryssat sina två senaste ligamatcher så här är det full fart framåt direkt för att säkra försprånget som de har, för tillfället.

Vänsterbacken och nyckelspelaren Jordi Alba är tillbaka i startelvan efter avstängning. Han saknades rejält i det mållösa bortamötet mot Athletic Bilbao, där kantspelet lämnade en hel del i övrigt att önska. Inga nya skador eller avbräck så Ernesto Valverde har en mycket bra trupp att välja och vraka mellan. Dock är jag övertygad om att han tar ett säkert kort här med så gott som den bästa möjliga trupp och vinner denna match med stora siffror. Messi blir dessutom allt vassare för varje match.

Valladolid dock blir allt sämre, i mitt tycke, i synnerhet på bortaplan. Senast blev de överkörda av Spaniens sämsta lag, Huesca, med hela 4 (!)-0. Dessförinnan blev det 0-2 borta mot Levante. Framåt så är Valladolid det laget i La Liga som har gjort minst antal mål. Med tanke på att de inte har gjort något mål överhuvudtaget på sina två senaste ligamatcher blir det oerhört svårt även borta mot Barcelona. Detta leder mig till att jag ser ett värde i handikappspelen på en Barcelonaseger.

Mer minus för Valladolid?
Truppläget!
Innermitten Rubén Alcaraz gick sönder senast och kan inte spela i kväll, medan forwarden Oscar Plano (20/3) är avstängd. Detta är ett avbräck för Valladolid som redan har problem med målskyttet.

Det första mötet i Valladolid vann Barcelona med 1-0.

Handikapp linan ligger på Barcelona -2 mål, alltså pengarna tillbaka vid en 2-0, 3-1, 4-2-seger. Denna lina ska Barcelona täcka minst två gånger på tre försök, även om laget skulle rotera bland spelarna. Marknaden erbjuder dock är mycket högre odds än den sannolikheten så jag finner ett värde i oddset 1,79 på att Barcelona vinner denna match med minst tre måls marginal. Blir det två måls marginal så är det pengarna tillbaka. Oddset 1,79 hittas hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva Barcelona: Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Thomas Vermaelen, Gerard Pique, Sergi Roberto, Arturo Vidal, Sergio Busquets, Carles Alena, Kevin-Prince Boateng, Ousmane Dembele & Lionel Messi.

Bekräftad startelva Valladolid: Jordi Masip, Fernando Calero Villa, Kiko Olivas, Joaquin Fernandez, Nacho Martinez, Anuar, Michel Herrero, Antoñito, Daniele Verde, Enes Ünal & Sergi Guardiola.
---

This is the stats tab
This is the post tip