bet365 livestreamar matchen.

När det erbjuds nästan dubbla pengar i den spanska La Liga på att Barcelona ska spela en hemmamatch med över 3,5 gjorda mål totalt så finns det nästan alltid ett värde direkt. Så är det även denna gång när Real Valladolid kommer på besök. Då El Clasico ställdes in har Barcelona vilat ut ordentligt och kommer laddade till denna match. Valladolid lag som har fått en stark början på säsongen och lyckats väl med målskyttet. Därmed är chansen riktigt stor till att detta blir ett målkalas på Camp Nou.

Efter nio spelade omgångar av den spanska La Liga så var det givetvis Barcelona som var det laget som hade gjort flest antal mål - i synnerhet på hemmaplan. Där har det varit stora segrar oftast stora segrar där tre av fyra matcher har slutat över 3,5 mål. Den enda matchen som slutade under var 2 - 1 mötet mot Villarreal. Både Betis och Valencia slogs med 5 - 2, samt Sevilla med 4 - 0. Sevilla hade en massa lägen att reducera, men misslyckades med att göra mål på Barcelona denna gång.

Alla andra lag har lyckats med bedriften att göra mål på Barcelona och det kan mycket väl även Valladolid också göra. De har en fin målform, där de har gjort mål i fyra av sina fem senaste matcher. De misslyckades hemma mot Atletico Madrid, men det är en extremt motståndare att göra mål på för samtliga lag. Valladolid kommer till matchen med en stark 2 - 0 seger hemma mot Eibar, där de lätt kunde ha blivit betydligt fler mål från Valladolids sida. Valladolid är farliga och kommer utmana Barcelona.

Om Valladolid skulle misslyckas med att göra något mål så är det inte direkt något större problem för Barcelona att sätta dit minst fyra mål själva. Som sagt, så har Barcelona gjort det tre gånger av fyra denna säsong, mot betydligt starkare defensiv än vad Valladolid har, i mitt tycke, så det ska inte vara några bekymmer för Barcelona att göra en drös med mål på hemmaplan. Därmed lägger jag ett spel på att det blir minst fyra mål i matchen och lirar på över 3,5 mål i matchen till fina 1.96 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Nelson Semedo, Arthur Melo, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Antoine Griezmann, Luis Suarez & Lionel Messi.

Preliminär startelva Valladolid:
Jordi Masip, Javi Moyano, Kiko Olivas, Mohammed Salisu, Nacho Martinez, Oscar Plano, Joaquin Fernandez, Michel Herrero, Toni Villa, Enes Unal & Sergi Guardiola.
---

This is the stats tab
This is the post tip