SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Hemma på Camp Nou börjar Barcelona, med en ny manager i Ronald Koeman, jakten på att erövra La Liga titeln från Real Madrid, när Villarreal kommer på besök. Detta blir Barcelonas första tävlingsmatch sedan 2 - 8 förlusten i Champions League mot Bayern München. Mycket har hänt i klubben sedan dess. Några har tillkommit men många har lämnat och väntas lämna. Gästerna Villarreal är varma i kläderna och spelat allt bättre, så detta kan bli en väldigt underhållande match med en massa mål.

Den största förändringen i Barcelona är en förändring som aldrig skedde. Leo Messi sade upp sig men tvingades stanna kvar i minst en säsong till. Det blev inte heller bättre när Barcelona gjorde sig av med hans bästis Luis Suarez, till Atletico Madrid, och Messi därefter gick ut i media och återigen kritiserade Barcelonas ledning - medan han hyllade Suarez. Barcelona har också gjort sig av med Arthur, som har lämnat för Juventus, Arturo Vidal för Inter, Nelson Semedo för Wolves och Ivan Rakitic för Sevilla.

In i stället har Barcelona signerat med Miralem Pjanic från Juventus och Trimcao från Braga samt Matheus Fernandes från Palmeiras. Den utlånade Philippe Coutinho är tillbaka, där Koeman verkar vilja satsa på honom. Till premiären har Barcelona ett stort avbräck i målvakten Marc-Andre ter Stegen, som är skadad. Det går inte att räkna upp hur många gånger han räddade Barcelona förra säsongen genom spektakulära räddningar. Skadade är även bänkspelarna Martin Braithwaite och Samuel Umtiti.

Efter att ha förlorat stort mot Bayern München har Barcelona spelat träningsmatchen mot Nastic och Girona, där det har blivit segrar med 3 - 1. Joan Gamper pokalen spelades också mot Elche, där det blev en 1 - 0 vinst. Offensiven ser onekligen stark ut hos Barcelona medan jag ställer stora frågetecken kring defensiven. Här har Villarreal en gyllene skrällchans. Jag är övertygad om att formen håller i sig efter 1 - 1 mot Huesca och 2 - 1 mot Eibar inledningsvis och att Villarreal återigen gör mål.

För Villarreals del är Ruben Peña och Ramiro Guerra borta i några veckor till medan Alberto Moreno har skadat knät och missar större delen av säsongen. Det är inga avbräck för truppen alls, i mitt tycke. Då Villarreal ännu inte riktigt har fått ordning på försvaret kan det bli ett och ett annat insläppt mål. Offensiven håller en väldigt hög La Liga klass, där de kommer att ställa stora bekymmer för Barcelona utan stjärnmålvakten. Så jag räknar med att Villarreal fortsätter näta, även på Camp Nou.

Sannolikheten är stor att vi får se ett målkalas i Barcelonas debut med ett och ett annat mål från både Barcelona och Villarreal.

Speltips Barcelona - Villarreal:
Över 2,5 mål och båda lag gör mål - odds 1.83 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Neto, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Sergio Busquets, Ansu Fati, Philippe Coutinho, Lionel Messi & Antoine Griezmann.

Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Pervis Estupiñán, Samuel Chukwueze, Francis Coquelin, Daniel Parejo, Moi Gómez, Paco Alcácer & Gerard Moreno.
---

This is the stats tab
This is the post tip