Speltips: Bari rak seger till 2.55 hos bet365.

Dags för match nummer två i kvalet upp till Serie A mellan Bari och Cagliari. Det första mötet lagen emellan slutade 1-1 och drömmen om en uppflyttning till Italiens högsta serie lever för båda lagen inför den här matchen.
Bari får nog ändå sägas ha skapat sig en fördel genom att få med sig ett starkt kryss på bortaplan i det första mötet, och vänder nu hem för att spela match nummer två hemma.

Bari slutade på en tredjeplats i ligan medan Cagliari hamnade på en femteplats. Dessa kvalmatcher lever dock ofta sina egna liv, men Bari är enligt mig laget med mer spets och kvalité här. Utom Cagliaris stjärna Lapadula har Bari unge Sebastiano Esposito längst fram och enligt mig det bättre laget i grunden.
Både deras tabellposition och 1-1 resultatet på bortaplan i det första mötet tycker jag pekar på just det.

Cagliari är absolut inget dåligt lag utan har även dem goda chanser att vinna här och ledde det första mötet under egentligen hela matchen efter Lapadulas 1-0 mål i minut tre, innan gamle räven Mirco Antenucci kvitterade på straff med matchens sista spark. Ett sådant momentum ska man inte heller vifta bort. Att få med sig ett så sent mål som ger ett bra utgångsläge inför andra matchen sätter sig enkelt i gruppen och ger mer medvind än man kan tro.

Bättre i grunden

I dessa möten har jag ofta väldigt svårt att välja sida. Här tycker jag mig dock se ett lag som är klart bättre än det andra. Bari är enligt mig som sagt det bättre laget i grunden och det laget med mest spets. Med ett bra resultat i ryggen från det första mötet tror jag man tar tag i den här matchen ganska omgående, och då litar jag på att man löser biffen.

Jag väljer sida här och lägger mina ägg i Bari-båten och det till 2.55 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip