Måndagens utbud är skralt men vi har en intressant match i Serie B ikväll. Omgång 1 av Serie B ska stängas när Bari gästas av Cesena Stadio San Nicola. Bari var otroligt målsnåla under fjolåret och marknaden favoriserar underspelet, med all rätt vill jag påstå.

H2h:
16/17 Cesena - Bari 1-1
16/17 Bari - Cesena 2-1

15/16 Bari - Cesena 0-0
15/16 Cesena Bari 0-3

Målsnitt förre säsongen:
Bari 1,97 mål per match
Cesena 2,35 mål per match

Bari och Cesena var helt jämna förra året och slutade i mitten av tabellen. Båda lagen på 53 poäng men Bari slutade placeringen före i och med inbördes möten. Inför den här säsongen bör dock ambitionerna vara att jaga topp 8 och ett playoff.

Jag förväntar mig en rätt så tillknäppt premiär. Bari var ett av fjolårets målsnålaste lag. Defensivt håller laget toppklass i Serie B men man gjorde alldeles för lite mål för att vara med och slåss i toppen.
Cesena hade i sin tur stora problem på resande fot och senaste gången laget tog tre poäng i Bari var 10 år sedan. Min tanke här är att Cesena kommer att ligga lågt, åtminstone inledningsvis. Bari bör vara det spelförande laget på hemmaplan men offensiven känns begränsad. Den rutinerade brassen Nene med flera år bakom sig i Serie A har Bari förstärkt offensiven med under sommaren. Han kommer senast fån spel i Serie B-klubben Spezia där han gjorde 5 kassar på 18 framträdande under fjolårssäsongen.

Bari och Cesena är två jämbördiga lag och det känns som "att inte förlora" är prioritet ett för båda lagen.

Jag testar under 1,0 mål i första halvlek till oddset 1,55 hos bet365 (pengarna tillbaka om det blir 1 mål i första halvlek).
Jagar man ett högre odds kan man testa under 0,5 mål första halvlek till odds runt 2,35. Jag föredrar dock det "säkra" spåret och lägger in en lite högre insats istället.

@3quartistan på twitter

Lycka till!





This is the stats tab
This is the post tip