Speltips: Barnsley FC - Fulham FC

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-03 16:00
Land: England
Liga: The Championship
Odds: 2.20
Tips: 2
Förra säsongen skiljde det hela två divisioner mellan Barnsley och Fulham, efter tårar och jubel i vardera lag så möts de nu i sprakande The Championship!
Fulham, med Scott Parker vid styret, satsar såklart på att studsa tillbaka upp till Premier League igen och bör ha bäst chans att visa sig starkast här.
Jag spelar raka tvåan till 2,20x.

Barnsley FC med tyske tränare Daniel Stendel slutade tvåa i League one förra säsongen, tätt efter Luton Town. Nu siktar de på att klamra sig fast i tuffa The Championship. Bör bli tufft dock. Jag tippar på nedflyttning för den kinesiskt ägda klubben. Har tappat flera stabila pjäser i form av Davies, Pinnock och Lindsay från förra säsongen.
Har en vass spets i duon Kieffer Moore, som gjorde 17 goals mål förra säsongen, och Cauley Woodrow som stod för 12 strutar.
Men försvaret är kraftigt ifrågasatt. Håller inte och är, enligt rapporter, för svagt i form av 21-åriga dansken Mads Juel Andersen och spanjoren Bambo Diaby. Oklart vilka som förväntas bilda mittbackspar dock. Men duon förväntas starta under premiären denna lördag.

Fina fina Fulham – som fick det tufft förra säsongen i Premier Leauge. Näst sist slutade laget. Försvaret såg ut som en hönsgård och storlagen hade karneval i Fulhams straffområde. Haft en kämpig försäsong då Fulham endast ha vunnit en av sex matcher. Men truppen är full av kvalité och mot sämre lag här i Championship bör de visa sig starka.
Mittbacksparet Tim Ream och Maxime Le Marchand (som startade båda 25 matcher förra säsongen) är kvar i klubben och förväntas starta här mot Barnsley.
Värvat har dock Fulham gjort i offensiven – Anthony Knockaert (i Brighton förra säsongen) har anslutit till klubben och förväntas starta på topp här. Ivan Cavaleiro från Wolves har även har anslutit och förväntas få chansen på topp, en chans som han knappt fick i Wolves.
"Men var är..?" tänker ni.. Ja, självfallet är den gode Aleksandar Mitrovic kvar. Alla FPL:s spelare våta dröm. Eller? Men stark är han och kan bli en farlig och svårrubbad boxspelare med Knockaert och Cavaleiro på kanterna.
Ryan Sessegnon är skadad och missar dessvärre premiären.

Förväntade startelvor:
Barnsley: Sahin-Radlinger - Cavaré, Diaby, andersen, Pinillos - Wilks, Mowatt, McGeehan, Thiam - Bähre - Woodrow
Fulham: Bettinelli - Odoi, Ream, Marchand, Bryan - Cairney, Cissé, Mcdonald - Knockaert, Mitrovic, Cavaleiro

Att förlita sig på Londonklubben efter deras fjolårssäsong i PL kanske inte känns superkul men bygget har kvalité och jag tycker att de har god chans att slå ett Barnsley med svagt försvarsspel. Nu när det verkligen gäller.

SPEL: Fulham till 2,20x
Hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

  Barnsley FC - Fulham FC
Spela på Speltips Barnsley FC - Fulham FC
Akberg - 2 Augusti 2019 - 22:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskoga - Södertälje
Ishockey - Allsvenskan - 1
1.64
19:00  Vita Hästen - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 4,5 mål
1.60
21:00  Levante - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.85
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Onsdag 20/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 november
Insats: 64 / 1024 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro Lördag 23 nov
Insats: 864 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming