SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Åttondelsfinal, del 2 av 2, där schweiziska Basel tar emot tyska Eintracht Frankfurt på St. Jakob-Park. Basel chockade alla när de besegrade Frankfurt i det första mötet med hela 3 - 0. Frankfurt har inget val än att satsa på en vändning och ge hundra procent direkt från start. Marknaden har matchen som helt öppen, eftersom Basel har råd att förlora och ändå gå vidare till kvartsfinalen, där Wolfsburg eller Shakhtar Donetsk väntar. Denna match blir en öppen sådan och med största sannolikhet målrik.

Trots att Basel har haft en okej säsong och stundtals presterat på topp så har de fått nöja sig med en tredje placering i tabellen. Offensiven har fungerat bra och levererat när det väl har gällt något. Däremot har inte defensiven gjort det, vilket är en av de stora anledningarna till att laget har halkat efter i toppstriden. Basel avslutade säsongen genom att rotera mycket i truppen för att ha friska spelare och pigga ben till denna åttondelsfinal. Ett tidigt mål ger Basel andrum då Frankfurt behöver göra fyra mål.

I den första matchen lyckades Samuele Campo, Kevin Bua och Fabian Frei näta för Basel, som har en stor bredd när det kommer till målskyttarna i laget. Detsamma gäller Frankfurt, som alltid står för en trevlig och offensiv fotboll. Trots en nionde placering i tabellen blev det en stark avslutning för laget med tre segrar och ett kryss. Frankfurt nätade tio gånger på dessa fyra matcher. Med den formen kommer Frankfurt ändå kunna utmana Basel i returmötet och framförallt göra ett eller flera mål.

Frankfurt spelade sin sista ligamatch den 27 juni, så laget har haft gott om tid till att ladda om och förbereda sig för denna batalj. Basel har varit smarta och roterat i truppen, i de sista omgångarna, så de är också redo att ge järnet. Därmed tror jag på ett målkalas i matchen och att vi som minst får se tre mål. Marknaden har lagt över/under linan på 3 mål. Detta ska Basel och Frankfurt tillsammans klara av att kolla upp till. Spelet på över 3 mål innebär en försäkring på pengarna tillbaka vid exakt 3 mål.

Speltips Basel - Frankfurt:
Över 3 mål - odds 2.02 hos bet365 .

---
Preliminär startelva från UEFA.com - Basel:
Djordje Nikolic, Blas Riveros, Eray Cumart, Omar Alderete, Silvan Widmer, Taulant Xhaka, Fabian Frei, Samuele Campo, Valentin Stocker, Kemal Ademi & Arthur Cabral.

Preliminär startelva från UEFA.com - Frankfurt:
Kevin Trapp, David Abraham, Evan N'Dicka, Martin Hinteregger, Danny da Costa, Makoto Hasebe, Daichi Kamada, Stefan Ilsanker, Filip Kostic, Andre Silva & Bas Dost.
---

This is the stats tab
This is the post tip