På Borisov Arena ska hemmalaget BATE försöka ta sina första poäng denna säsong i Vitryska Premier League när Ruh Brest kommer på besök. Det blir en svår uppgift, med tanke på hur uselt BATE har inlett sina matcher medan Ruh Brest i vanlig ordning är svåra att bryta ner. Marknaden har BATE som megafavoriter, vilket jag är oenig om eftersom detta är endast baserat på deras namn och tidigare meriter. Detta blir en tuff match där det ska mycket till för att BATE ska köra över sitt motstånd.

Efter två spelade omgångar i Vitryssland är BATE det laget som har släppt in flest antal mål. Totalt har det blivit två mål framåt och fem mål bakåt. Slutsiffrorna har skrivits till 1 - 3 borta mot Energetik-BGU och 1 - 2 borta mot Slavia Mozyr. Förvisso spelades båda matcherna på bortaplan, men det går ändå inte att sopa under mattan att BATE har spelat dåligt i sitt försvarsspel.

För gästerna Ruh Brest har det gått som förväntat, med facit i hand. De gör varken en massa mål men släpper inte in heller en massa mål. Första matchen vann de borta mot Dinamo Minsk med 1 - 0 och andra matchen förlorade de hemma mot Energetik-BGU med 0 - 1. Det är ungefär så Ruh Brests resultat brukar se ut, eftersom de alltid försvarar sig med hela laget.

I och med detta blir det väldigt svårt för BATE att ösa in mål mot Ruh Brest. När formen dessutom är usel finns det en stor risk att BATE fortsätter läcka in mål bakåt. Jag kan inte se att BATE vinner denna match med fler än ett måls marginal, i bästa fall för deras del. Det skulle BATE spelarna dessutom bli väldigt nöjda över, med tanke på de tröga inledningen - men det kommer inte att bli lätt, oavsett. Därmed finner jag ett värde på att spela Ruh Brest +1,5 mål i asiatiskt handikapp, till 1.86 i odds.

Speltips BATE - Ruh Brest:
Ruh Brest med asian handicap +1,5 mål - odds 1.86 hos Unibet , Casumo & LeoVegas .

Unibet & bet365 streamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip