bet365 livestreamar matchen.

På Borisov Arena spelas ett toppmöte i vitryska Premier League tabellen, där ettan BATE Borisov tar emot tvåan Slutsk. BATE Borisov är i vanlig ordning megafavoriter till att vinna matchen, men Slutsk får absolut inte underskattas. Det är utan tvekan de två målgladaste lagen som ställs mot varandra. Förutom att ha öst in mål framåt har båda lagen haft problem med att hålla tätt i sina defensiv, på sistone. Då ska det inte erbjudas dubbla pengar på marknaden på att vi får se minst ett mål från båda hållen.

BATE Borisov är som alla år favoriter till att vinna ligan. Efter en bedrövlig start på säsongen har de ryckt upp sig och vunnit fyra av de fem senaste ligamatcherna. På åtta spelade matcher har det blivit fem segrar, ett kryss och två förluster. Under april månad klarade BATE Borisov till och med att hålla nollan i tre raka matcher. Men under maj månad har det återigen slarvats i försvarsspelet, där de har spelat 3 - 1 hemma mot Neman och senast blev det 5 - 3 borta mot Smolevichi. Det är stora siffror.

Givetvis råder det ingen tvekan om att BATE Borisov är laget med den bästa truppen och framförallt de bästa målskyttarna. På dessa åtta spelade matcher har de gjort 16 mål, vilket ger dem ett snitt på två mål per match. Men de har också släppt in 8 mål under tiden och det kommer Slutsk att ta vara på. För BATE Borisov anfaller med många spelare och lämnar stora ytor bakåt. Det passar Slutsk bra, som är starka på omställningar och kontringar och som själva har gjort 15 mål framåt och släppt in 11 mål.

Senast blev det en 1 - 2 förlust hemma för Slutsk mot Bgu Minsk. Dessförinnan hade Slutsk tre raka segrar. På bortaplan har Slutsk spelat som bäst med tre raka segrar över Isloch med 3 - 2, Shakhtyor Soligorsk med 2 - 1 och Dinamo Minsk också med 2 - 1. I samtliga tre hittills spelade bortamatcher har Slutsk både gjort mål och släppt in mål. Det är jag övertygad om att de också gör mot Vitrysslands bästa fotbollslag. Jag ser en stor sannolikhet i att båda lagen gör minst ett varsitt mål i tabellfinalen.

Speltips BATE Borisov - Slutsk:
Båda lag gör mål - odds 2.00 hos bet365 .

---
Preliminär startelva BATE Borisov:
Denis Shcherbitski, Bojan Nastic, Aleksandar Filipovic, Evgeni Yablonski, Stanislav Dragun, Maksim Skavysh, Egor Filipenko, Igor Stasevich, Zakhar Volkov, Dmitri Baga & Pavel Nekhajchik.

Preliminär startelva Slutsk:
Boris Pankratov, Vitali Trubilo, Soslan Takulov, Umar Bala Mohammed, Souleymane Koanda, Denis Obrazov, Yuriy Kozlov, Sergiy Chebotaev, Roman Krivulkin, Abdoul Gafar & Dramane Salou.
---

This is the stats tab
This is the post tip