I den tredje omgången av den tyska cupen, DFB Pokal, ställs Bayer Leverkusen från Bundesliga mot Stuttgart - som spelar i den andra divisionen, 2. Bundesliga. Det blir ingen lätt match för hemmalaget, som har all fokus inställt på att ta den fjärde Champions League platsen i tabellen och har en tuff ligamatch framför sig. Detta gör att Bayer Leverkusen behöver vila spelare. Gästerna Stuttgart har spelat riktigt bra i den andra divisionen och är på väg tillbaka till den högsta divisionen. Så det kan bli en skräll.

Efter 20 spelade omgångar parkerar Bayer Leverkusen på en femte plats i tabellen, fem poäng bakom fyran Mönchengladbach. I sin nästa ligamatch har Bayer Leverkusen nämligen Dortmund hemma, den 8 februari, vilket är bara tre dagar senare. Detta gör att Bayer Leverkusen är tvugna att ställa upp med bänkspelare och juniorer i denna match, mestadels, även om det kan bli någon A-lagsspelare också. Men inga större risker kommer att tas inför Dortmund-matchen som är viktig.

Formen hos Bayer Leverkusen var bra med tre raka segrar innan det blev förlust borta mot Hoffenheim med 1 - 2. I den tyska cupen har det blivit två raka segrar mot Alemannia Aachen med 4 - 1 borta och jumbon Paderborn med 1 - 0 hemma.

Stuttgart har hittat en fin form i ligan där de har två vinster och tre kryss på de fem senaste möten. Överlag är de svårslagna, med endast fem förluster på 20 spelade omgångar. Förlusterna har inte varit några stora utan oftast med ett måls marginal. Stuttgart är svåra att slå och i cupen har de varit lyckosamma. Resan började borta mot Hansa Rostock som Stuttgart slog med 1 - 0 för att sedan slå Hamburger (efter 1 - 1 fulltid) med 2 - 1 på övertid. Det har varit två starka prestationer från Stuttgart.

En ny stark prestation från Stuttgart är att vänta och det underlättar att Bayer Leverkusen har en tuff match i ligan runt hörnet. Bayer Leverkusen är ändå favoriter till att vinna, men jag tvivlar på att Stuttgart blir utspelade och utklassade denna gång heller. Stuttgart är duktiga på att vara jobbiga och svåra att bryta ner. Dessutom är Stuttgart duktiga på att göra mål och har nätat i sina samtliga åtta senaste ligamatcher, så Bayer Leverkusen har en tuff nöt att knäcka i denna DFB Pokal cupmatch.

Jag tvivlar starkt på att Bayer Leverkusen vinner matchen med stora siffror. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.71 på att Stuttgart inte förlorar matchen med fler än ett måls marginal och spelar på den asiatiska linan Stuttgart +1,5 mål i matchen.

Speltips: Stuttgart med asian handicap +1,5 - odds 1.71 hos 888sport , Casumo , Unibet eller LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Bayer Leverkusen:
Lukas Hradecky, Mitchell Weiser, Aleksandar Dragovic, Sven Bender, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Kerem Demirbay, Karim Bellarabi, Kai Havertz, Moussa Diaby & Lucas Alario.

Bekräftad startelva Stuttgart:
Fabian Bredlow, Gonzalo Castro, Nathaniel Phillips, Pascal Stenzel, Philipp Forster, Orel Mangala, Wataru Endo, Roberto Massimo, Daniel Didavi, Nicolas Gonzalez & Silas Wamangituka.
---

This is the stats tab
This is the post tip