Spelet Tottenham +0,5 hörnor innebär att skulle man få mer hörnor eller lika många som Leverkusen blir det vinst. Får Leverkusen flest blir det förlust.

Werder Bremen-Leverkusen 2-1 (0-2 i hörnor)
Leverkusen-Dortmund 2-0 (1-9)
Monaco-Leverkusen 1-1 (6-7)

West Brom-Tottenham 1-1 (5-8)
Tottenham-Man City 2-0 (4-3)
CSKA Moskva-Tottenham 0-1 (4-8)

Leverkusen har inte fått den starten man hade önskat. Ligger i mitten av tabellen med 3 vinster på 7 matcher. Båda matcherna i CL har slutat med kryss. Skapade 2 hörnor senaste matchen trots underläge stor del av matchen. Man anfaller mer i mitten av planen. Javier Hernandez är en pålitlig målskytt men med honom på planen blir det mycket spel i mitten och i djupled. Får inte ut lika mycket av hans snabbhet när laget spelar på kanterna.

Ni som följt Tottenham i några säsonger nu vet att man spelar en härlig fotboll och är allt som oftast roliga att titta på. Mycket fart och fyller på med många spelare. Just ytterbackarna är något man gillar att trycka fram och få in i spelet. Brukar leda till mycket hörnor. Man har förlorat "hörnmatchen" 1 gång den här säsongen. Det var mot Stoke där det blev 11-8.

Finns givetvis en risk när man spelar hörnor åt ett lag att det laget tar ledningen och backar hem men tror inte Tottenham kommer att vinna här och tror istället att man kommer behöva trycka på i slutet av matchen.

Huvudspelet blir: Tottenham +0,5 hörnor @1.80 hos bet365 med 4/7u.
Sidospel: Tottenham Först till 9 hörnor @8 1/7u

This is the stats tab
This is the post tip