Bayern Munchen kan ta ytterligare ett kliv närmare pokalen i kväll.

Två vinster på de fyra återstående matcherna krävs för att återigen bli mästare. En uppgift det här laget kommer klara såklart. Verkligen imponerande hur laget är så bra varje vecka. Maskin har nästan blivit lite tröttsam att säga men tittar man på statistiken så är nog maskin det bästa ordet. 17 matcher har laget spelat i år och det är en 0-0-match mot Leipzig ifrån att ha gått rent och vunnit alla matcher.

Mönchengladbach har en tuff uppgift, för poäng är de i stort behov. Blir det förlust idag är risken stor att Leverkusen går om när de spelar i morgon. Spelar Bayern den fotbollen som de har gjort och är så effektiva som de kan vara då ska det här vara för svårt men Gladbach är ett bra lag och att de får iväg nio skott mot mål tror jag mycket på.

Bayern kan slappna av ibland och speciellt när publik saknas så kan de bli för bekväma vilket ger motståndarna läge att ta upp bollen i offensivt område. Majoriteten av Bayerns motståndare efter uppehållet har gått över den linan.

Jag tycker dessutom att frisparkarna hos bet365 har gått upp en lina för högt. Stort bollinnehav från Bayern Munchen gör att det böljar inte lika mycket fram och tillbaka som i andra matcher när två jämna lag möts. Har gått under linan i samtliga Bayerns matcher sen omstarten med undantag Union Berlin, mycket på grund av att det blev nio offsides i den matchen.

Jag spelar Mönchengladbach över 8,5 skott @1.80 med 3u.
Under 28,5 frisparkar @1.66 med 3u.
Båda spelen hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip