Speltips: Bayern Munchen att gå vidare till 1.74 hos Bethard .
—-
Det har blivit dags för returmöte mellan Bayern Munchen och Arsenal där det första mötet svängde rejält och slutade 2-2 på Emirates Stadium.

Som de flesta vet gick Arsenal på pumpen under helgen mot Aston Villa. En 2-0 förlust på hemmaplan gjorde att man tappade serieledningen i Premier League, samtidigt som man spelade fullt och bästa laget. Inte alls optimalt för Mikel Arteta och hans trupp.
Martin Ödegaard klev även av matchen mot Villa med en skada. Det är fortsatt oklart om han kommer till spel under onsdagen men skulle han inte göra det vore det ett extremt tungt tapp för Arsenal.

Bayern kommer från en planenlig 2-0 seger mot Köln under helgen. Ligan är som vi alla vet körd, men skönt med en seger när man går in i det här mötet mot Arsenal.
Det enda som finns kvar att spela för den här säsongen är Champions League. Ett uttåg i kvartsfinal och en missad ligatitel vore ett stort fiasko för Bayerns Munchen. Detta MÅSTE innebära att man verkligen kliver ut på Allianz Arena på onsdag och krämar ut allt som finns framför sina hemmafans. Jag vet att Bayern har en tuff säsong i ryggen, men i dessa sammanhang handlar det om så mycket annat.

Rutinen segrar på Allianz Arena

Tro mig, jag vill verkligen vara den som är den. Men vi har tyvärr sett Arsenal stagnera och tappa under den här tiden på året förut. Förlusten mot Aston Villa svider och jag ställer mig tveksam till om Arsenal har rutinen för att åka till Tyskland och sänka den jätte som Bayern Munchen faktiskt är.

Arsenal var det bättre laget under mötet i London, men jag tyckte mig se ett lag som fortsatt är för naiva defensivt när man möter den typen av offensiver som Bayern besitter.
Ytorna som fanns för Sané, Gnabry (som visserligen väntas missa matchen pga skada), Kane och Musiala kan inte Arsenal släppa igen, men det tror jag Arsenal kommer ha svårt att stoppa på bortaplan.

Som Arsenal-supporter sätter jag på mig mina Arsenal-glasögon, och genom det glaset har jag svårt att se att Arsenal har vad som krävs för att åka till Munchen och slå ut Bayern.
Rutinen i dessa sammanhang väger extremt tungt, och jag tror det fortfarande är för tidigt in i det projekt som Arsenal befinner sig i.

Det tar emot, och jag kommer inte fira om/när spelet sitter, men Bayern Munchen att gå vidare till 1.74 blir mitt spel under onsdagskvällen.
This is the stats tab
This is the post tip