I lördagens sena Bundesligamatch tar Bayern Munchen emot Frankfurt.
Mitt speltips: Asian handicap -1 i första halvlek. Spelet innebär att Bayern måste leda med två mål efter 45 minuter. Vid uddamålsledning blir det pengarna tillbaka. Förlust på spelet blir det om Frankfurt har kryss/leder.
1.97 hos bet365 som även streamar matchen.

Serieledarna Bayern mot nedre halvan-Frankfurt. Med bara fem poäng ner till Dusseldorf under strecket är Frankfurt i lite trassel.

1 B Munchen 26 18 4 4 75-26 58
13 Frankfurt 25 8 4 13 39-44 28

Bägge lagen har ny match redan på tisdag, vilket säkert kan finnas med i tankarna här. Spelarna har haft uppehåll i två månader, så det kanske inte är optimalt med tajt matchande. Bayern har då en nyckelmatch mot Dortmund medan Frankfurt tar emot Freiburg. BM måste vinna varje match i titeljakten. För Frankfurts del är veckomatchen mer "winable", så inte omöjligt att de har ett par ögon riktade på den.

Med tajt matchande gynnnas storlagen med deras bredare trupper, så det är fördel Bayern om coacherna roterar. Saknar Coutinho och Tolisso, men en tänkbar elva ser bra ut:

Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Thiago - Müller, Goretzka, Gnabry - Lewandowski

Med tanke på att fem byten är tillåtna så blir jag inte förvånad om vi får se ett Bayern som startat aggressivt för att döda matchen redan i första halvlek. Det hade öppnat för att ta ut lite nyckelspelare i andra halvlek för att vila dem inför Dortmundmatchen.

Spelmässigt var Union Berlin-matchen (2-0-seger) förra helgen knappast någon höjdare från Bayerns sida. Men det var nog en bra genomkörare och jag räknar med en bättre prestation här.

Frankfurt såg sömniga ut mot Gladbach. Förlorade rättvist med 3-1 och det var nog närmare 4-1 än 2-3. Prestationen var en fortsättning på de svaga prestationerna Frankfurt ofta stod för just före uppehållet.

Tänkbar elva:
Trapp - Toure, Abraham (c), Hinteregger, N'Dicka - Ilsanker, Rode - Chandler, Kamada, Kostic - Dost

Bayern går för titeln nu. Sett oerhört bra ut 2020 och även om insatsen förra helgen inte var något att skriva hem om så var segern odiskutabel. Tror de bara vinner här igen. Med tanke på att Dortmund väntar i veckan som kommer tro jag det blir full fart från start och jag blir förvånad om Frankfurt orkar stå emot.

Speltips Bayern Munchen vs Eintracht Frankfurt:
Bayern med asian handicap -1 i första halvlek - odds 1.97 bet365 .

2-0 i halvtid?

This is the stats tab
This is the post tip