Bayern München:

Matchen saknar sportslig betydelse då gruppen redan är avgjord och Bayern München klar som gruppetta, med tisdagens motståndare Inter som tvåa. Bayerns VD Oliver Kahn slog fast att det är en allt för prestigefylld match för att ses som en träningsmatch och att Bayern kommer ta den på fullt allvar, men vi kan ändå räkna med att hemmalaget kommer rotera friskt.

- Vi kommer behöva rotera. Vi har några skadade spelare och några väldigt trötta spelare som inte bör spela mer än 45 minuter, sade Julian Nagelsmann under måndagseftermiddagen.

Bouna Sarr är borta sedan tidigare med en knäskada, däremot har Leroy Sané och Lucas Hernández återvänt till kollektiv träning, även om de inte lär inkluderas i truppen mot Inter. Matthijs de Ligt klev i halvtid i helgens 6-2-seger mot Mainz och även om det inte tycks vara någon större fara med nederländaren så är han inte tillgänglig till tisdagens match. Detsamma gäller även Manuel Neuer och Thomas Müller, där den sistnämnde fortsätter att dras med höftbekymmer.

Spelare som Alphonso Davies och Jamal Musiala har matchats frekvent och lär vilas om möjligt. Eric-Maxim Chupo-Moting har varit i fint slag, men kan också få en vilopaus. Med Hernández och De Ligt på sakdelistan lär Benjamin Pavard fortsätta centralt, och Noussair Mazraoui – som varit i fin form – bör få fortsatt förtroende i högerbacksrollen. Sommarvärvningen från Ajax, Ryan Gravenberch, bör också få chansen och vara ytterst angelägen om att visa vad han går för.

Preliminär startelva: Ulreich: Davies, Upamecano, Pavard, Mazrouai; Goretzka, Gravenberch, Sabitzer; Mané, Choupo-Moting, Coman

Inter:

Fortsätter att gå starkt under oktober månad. Inter tog en värdefull 3-0-seger mot Sampdoria i helgen och är nu femma i Serie A, med fyra raka segrar, samtidigt som man framgångsrikt hanterat dubbelmötet mot Barcelona som säkrat andraplatsen i gruppen.

Även Simone Inzaghi lär ta möjligheten att vila en och annan spelare i München, där spelare som Alessandro Bastoni och Lautaro Martínez kan få inleda på bänken. En ny skada på Romelu Lukaku kan dock göra att Martínez tvingas in från start ändå. Sedan tidigare saknas även Marcelo Brozovic, Gabriel Brazao och Dalbert, samtidigt som spelare som Francesco Acerbi och Kristijan Asllani kan få chansen från start.

Preliminär startelva: Onana; Acerbi, De Vrij, Skriniar; Dimarco, Mkhitaryan, Asllani, Barella, Dumfries; Dzeko, Martínez

Speltips:

Alltid lurigt att bedöma ett ”betydelselöst” möte som avslutar gruppen och där båda lagen väntas rotera, så jag föreslår att ni tar en titt på båda lagens startelvor innan ni lägger era spel här. Bayern är dock klar favorit och vann komfortabelt med 2-0 i mötet i Milano. Även om Nagelsmann vilar ett par spelare har han en trupp som ska räcka till för att vinna här – särskilt om även Inter vilar några kuggar.

Båda lagen har bjudit på målglada matcher på sistone. Åtta av Bayerns nio senaste har gått över 2.5-målslinan – och flera målkalas som 6-2 mot Mainz, 5-2 mot Augsburg, 5-0 mot Freiburg, 4-2 respektive 5-0 mot Viktoria Plzen – och sju av Inters nio senaste har gått över samma lina. Bayern att vinna och över 2.5 mål finns till 1,81 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip