Vilken match vi har framför oss i kväll. Den tyska giganten ska hemma på Allianz ta sig förbi Jurgen Klopps Liverpool.

Bayern Munchen är inne i en bra bubbla och med segrarna i ligan har man nu tagit över första platsen från Dortmund. I första mötet gjorde tyskarna en bra genomförd match. Att hålla nollan på Anfield är riktigt starkt. Offensiven fick komma i andra hand på England, för att skaffa sig det här läget inför matchen på hemmaplan. Nu kan laget börja fokusera mer på anfallsspelet och med hjälp av hemmafansen skapa en lika magisk inramning som vi fick se i Turin igår.

Liverpool vann senast mot Burnley med 4-2. Men gör du sådana misstag som Burnley gjorde så kommer du bli straffad oavsett motståndare. Liverpools bortafacit ser inte ljust ut. De har endast vunnit en av de sex senaste bortamatcherna. Det borde passa Liverpool att kunna stå lågt och få kontra på Allianz. Den stora testet blir på mittfältet. Det är där stora delar av matchen kommer avgöras - att sätta sina offensiva spelare i bra lägen.

På Anfield var det en jämn fördelning när det kommer bollinnehavet. Bayern hade mest med 51%, så vi kan nog tro att de kommer ha mer på hemmaplan och ett Liverpool som backar hem och får spela på kontringar. Bayern Munchen hade två offsides kontra Liverpool som fick en. Men med ett Liverpool som sjunker och ett Bayern som står lite högre än på Anfield så kommer Liverpool få lättare att springa bakom backlinjen än vad Bayerns anfallare kommer ha.

Jag spelar Liverpool +1,5 offside @2.00 hos Bethard eller FastBet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip