Speltips: Bayern Munchen seger & Ö1,5 mål i matchen till 1.67 hos Bethard .

Ett av Champions Leagues mest historiska möten tar plats under onsdagskvällen när Bayern Munchen tar emot Manchester United hemma på Allianz Arena. Nio gånger har dessa två klubbar krönts till mästare av denna turnering tillsammans. Bayern sex gånger, United tre gånger. Nu ställs man mot varandra när gruppspelet sparkas igång.

Hemmalaget kommer från ett sent poängtapp i helgen när man spelade 2-2 mot Bayer Leverkusen på hemmaplan. Man tog ledningen två gånger om men en straff på tilläggstid gav en poäng åt vardera lag. Det var en svängig och jämn match där det lika gärna kunde blivit ett mål till åt vardera håll. Innan det mötet hade Bayern startat säsongen med tre raka vinster och delar ledningen i Bundesliga tillsammans med just Leverkusen.

I United-lägret är minerna desto dystrare. Två segrar och tre förluster i inledningen av Premier League och förlusten senast mot Brighton var både tydlig och välförtjänt. Det är ett United som känns väldigt dysfunktionellt, samtidigt som en hel del skador gör livet ännu tuffare för ten Hag.Bayern kommer, trots poängtappet senast, med en förmodad god känsla till detta möte. Känslan är att Tuchel, efter lite om och men, fått styrning på detta Bayern efter ett svagt slut på förra säsongen. Harry Kane har kommit in på ett bra sätt med fyra mål på de fyra första matcherna i Bundesliga och det blir spännande att se hur han tacklar sin att möta engelskt motstånd igen.

United ser som sagt inte bra ut för stunden. Hackigt offensivt och slarvigt defensivt. Ett break från ligafotbollen kan nog vara välbehövligt, men att då behöva åka till Allianz Arena och möta Bayern känns nog inte superkul.

Jag ser inte framför mig hur Bayern inte vinner den här matchen. Man har dock haft en tendens att släppa in lite billiga mål under starten av säsongen, så det finns absolut chans för United att kunna ställa om och hitta nätet. Men nej, för mig ska Bayern vara numret för stort för United och mitt spel blir därför Bayern seger & Ö1,5 mål i matchen till 1.68 hos Bethard !

This is the stats tab
This is the post tip