Bayern tar emot PSG i en het retur.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för PSG i matchen. Lucky Sports något högre odds än bet365 i skrivande stund, men bra även där. Oddset hos de här två bolagen i just skrivande stund ligger 10-15 punkter högre än hos övriga.

1-0 till tyskarna i första matchen. Bayern kunde ha avgjort dubbelmötet med alla chanser de skapade, men det stannade på ett mål. Drog nytta av att Mbappe inledde på bänken, vilket gjorde att de riskfritt kunde stå högt och vinna tillbaka boll gång på gång. När den franske storstjärnan kom in vändes matchbilden och en kvittering låg verkligen i luften. Nu blev det inte så och PSG inleder matchen i underläge.

Har dessutom ett par tunga spelmässiga avbräck i form av Neymar, Hakimi och Kimpembe. Men så länge matchen är oavgjord kommer PSG vid något tillfälle behöva gå framåt och jaga mål. Att göra det borta mot ett bra Bayern är inte lätt såklart, så de kommer behöva anfalla på ett smart sätt. Men över 90 minuter borde det vara bra chans för dem att kunna skaka fram tillräckligt många anfall för att det ska leda till fyra eller fler hörnor tycker jag. Finns ju alltid en risk med den här typen av spel - att PSG gör två snabba mål och därefter packar ihop runt eget straffområde i 85 minuter. Men den risken känns liten här. Ser framför mig att PSG behöver vara i hunting mode en rätt stor del av matchen om inte hela.

Bortsett Plzenmatcherna i CL har Bayern släppt till fyra eller fler hörnor i fyra av fem matcher, inklusive mot PSG för tre veckor sedan. I liga har de släppt till fyra eller fler hörnor i 15/23 den här säsongen, motståndet där är som bekant sämre än vad PSG är.

Bayern lär väl ha mest boll och föra spelet, trots att de leder. Men PSG måste försöka hitta in i det här dubbelmötet, så nog lär de försöka anfalla så ofta det tillåts. Tror matchbilden kommer vara tillräckligt jämn för att PSG ska ha goda chanser att lösa den här linan över 90 minuter.

Speltips: PSG att ha över 3,5 hörnor.
This is the stats tab
This is the post tip