Ny kväll med europeisk toppfotboll och många lag står som stora favoriter enligt oddssättarna, med all rätt ska sägas. En hemmafavorit jag faller lite extra för är Bayern München som gästas av holländsk motstånd i form av PSV Eindhoven.

Bayern -1,75 spelas hos bet365 till 1,90. Halv vinst på spelet vid vinst med två mål.

1 Atletico Madrid 2 2 0 0 2:0 +2 6p
2 Bayern Munich 2 1 0 1 5:1 +4 3p
3 PSV Eindhoven 2 0 1 1 2:3 -1 1p
4 FC Rostov 2 0 1 1 2:7 -5 1p

Bayern-Rostov 5-1
Atletico-Bayern 1-0

PSV-Atletico 0-1
Rostov-PSV 2-2

Bayern leder tyska ligan som väntat men trots detta har formen på sistone varit nedåtgående. 1-0 förlusten i CL mot Atletico Madrid följdes upp med två kryss mot ligatvåan Köln och senast i helgen kryssade man mot Frankfurt. Revanschlusten lär vara stor och risken finns att PSV för sota för det ikväll. Bayern hemma på Allianz Arena i Europa är något av det tuffaste du kan stöta på, speciellt när den tyska maskinen suktar efter en seger.

PSV ligger "bara" fyra i Eredivisie och laget har tre raka kryss men är obesegrade i de fem senaste, ändring på det ikväll månne? Efter att PSV kryssat mot Rostov och förlorat mot Atletico så känns det som om holländarna och ryssarna gör upp om vilket lag som tar en Europa League plats.

Väntade startelvor:

Bayern Munchen (4-3-3)

Costa Lewandowski Müller
Thiago Alonso Kimmich
Alaba Boateng Hummels Lahm
Neuer

PSV Eindhoven 4-3-3

Narsingh De Jong Pereiro
Guardado Pröpper Ramselaar
Willems Moreno Mirin Brenet
Zoet

Bara Ribery som saknas i Bayern vilket gör att Ancelotti kan mönstra en ruskigt stark elva. Hendrix och Locadia saknas hos gästerna.

Det ska skilja klasser mellan dessa lag, speciellt på Allianz vill jag hävda. Bayern har 13 raka segrar i Champions League på hemmaplan och det lär knappast bli ändring på det ikväll ifall du frågar mig. Något annat som är värt att notera är att innan Bayern förlorade mot Atletico så hade laget vunnit de åtta inledande matcher på säsongen, varav sju av matcherna med två bollar eller fler - Tyska Cupen, CL och ligan inräknat.

Det här ska vara ett utmärkt läge att studsa tillbaka och för att göra supportrarna riktigt nöjda så krävs det mer än en uddamålsseger.

Därför spelar jag Bayern -1,75 hos bet365 till 1,90 med glädje!

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip