Bayern -1.75 hemma mot PSV Eindhoven testas på onsdagen.

Spelet innebär halvvinst på tvåmålsseger, full vinst vid seger med tre eller fler. Förlust vid uddamålsseger eller om PSV tar poäng.

Räknar med ett rejält revanschsuget hemmalag här. Har ju varit lite halvklen form på tyskarna, som har 0-2-1 på sina senaste tre. Två ovanliga kryss i ligan och en förlust mot Atlético Madrid i CL. Men det är lite väl tidigt att tala om kris tycker jag. Är fortfarande ett ruskigt bra lag med enorm spetskvalitét. En period av svaga resultat brukar följas av en urladdning. Tänkbar elva:

Neuer -
Lahm, J. Boateng, Hummels, Alaba -
Xabi Alonso - Kimmich, Thiago -
Robben, T. Müller - Lewandowski

PSV går ovanligt svagt i ligan. Tappat poäng i 4/9, vilket inte är superimponerande i rätt svaga Eredivisie. Brukar ha svårt att räcka till i CL, särskilt på bortaplan brukar man ha svårt att hävda sig. Holländska lag brukar av tradition inte varit särskilt försvarsstarka heller, vilket såklart är en klar nackdel när man möter Bayern.

Tänkbar elva:

Zoet - Schwaab, Isimat-Mirin, Moreno - Brenet, Willems - Guardado - Pröpper, S. de Jong - L. de Jong, Narsingh

Bayerns hemmafacit i CL eller överlag skojas inte bort. Efter helgmatchen talade truppen ut och flera spelare har uttalat sig om att måttet är rågat, nu gäller det att ta tag i bitarna. Passande motstånd för det nu, jag tycker Bayern är en stark favorit som bör kunna vinna det här med minst två bollar. Är ju inte laget som drar ner på tempot bara för man råkar ta ledningen heller. Min känsla är att det blir full fart framåt från start här.

4-1?

This is the stats tab
This is the post tip