Vilket fantastiskt möte vi har framför oss på onsdag kväll, där två av världens topp 3 lag möts samman i en Champions League kvartsfinal. Vi kommer att bjudas på en offensiv och anfallsrik fotboll där jag verkligen hoppas på att många storstjärnor kliver fram och gör sitt allra bästa, för att vi tittare ska få så mycket underhållning som möjligt. Självklart ska det läggas ett spel i detta toppmöte, ett värdefullt sådant, i mitt tycke. Marknaden har sjunkit en del på Bayern München, som är en maskin och krossar allt och alla på hemmaplan. När det väl bjuds på 1.83 gånger pengarna på en Bayern München seger på Allianz Arena, då är det värt att kika närmare ett spel - oavsett motståndare.

Det går inte annat än att säga att Bayern München har varit totalt överlägsna denna säsong, i synnerhet när de har fått spela för sina 70 000 åskådare. I Champions League gruppspelet spelade de:

Bayern München 5 - 0 FC Rostov
Bayern München 4 - 1 PSV Eindhoven
Bayern München 1 - 0 Atletico Madrid

Därefter blev det 5 - 1 mot Arsenal och nu är det Real Madrids tur.

Även i ligan har Bayern München varit totalt överlägsna. Vi kikar på de fyra senaste hemmamöten.

Bayern München 4 - 1 Borussia Dortmund
Bayern München 6 - 0 Augsburg
Bayern München 3 - 0 Eintracht Frankfurt
Bayern München 8 - 0 Hamburger SV

När de slår Borussia Dortmund med 4 - 1 så visar de verkligen att de spelar på en egen nivå. De är ostoppbara, helt enkelt, när allting verkligen stämmer. Mats Hummels har varit skadad, men, håll med om att Javier Martinez och Jerome Boateng har gjort ett strålande jobb i stället. I Dortmund matchen fick han hoppa in så även han är tillbaka. Bayern München är just nu bäst.

De spanska ligaledarna Real Madrid har också gått som tåget denna säsong. Dessvärre fick de sig dock ett törn i Madrid-derbyt då Antoine Griezmann kvitterade för Atletico Madrid i 85:e minuten. Därutöver kommer Real Madrid till detta möte med två mittbackar på skadelistan, Pepe och Verane, vilket innebär att Nacho Fernandez får spela bredvid lagkaptenen Sergio Ramos. Den tråkiga poängförlusten mot lillebror Atletico samt skadorna på mittbackarna kommer att ha stor betydelse i en redan tuff uppgift, där Real Madrid ska försöka plocka poäng. Lägg därtill att varken Ronaldo, Bale eller Benzema (trots att samtliga vilades i ligamatchen innan Madrid-derbyt) gjorde mål senast så visar det också att formen på dessa inte riktigt är helt på topp.

Jag kan bara inte motstå att spela på en Bayern München seger på Allianz Arena, oavsett motstånd. Med tanke på hur Real Madrids situation är i nuläget så blir det extremt svårt för dem att försvara sig mot maskineriet. Oddset 1.83 är värdefullt och ett spel läggs därmed hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip