Dags för vinnaren av Champions League att få möta Europa League-vinnaren.

Bayern Munchen startade säsongen på ett lysande sätt. 8-0 hemma mot Schalke och efter att ha vunnit både Bundesliga och CL förra säsongen så var det en signal till alla andra att de inte är mätta utan snarare tvärtom.

Sevilla har inte kommit igång med sin säsong utan endast blivit två träningsmatcher som inte säger speciellt mycket. Ett rejält första test när de står mot Europas bästa fotbollslag.

Jag har hittat två spel som jag väljer att gå in på. Överspelet i frisparkar är ett utav dem. Det är visserligen ingen CL-final i kväll men ändå en final som båda klubbarna vill vinna. Båda lagen spelar en fysisk fotboll där främst Bayern vill ta tillbaka bollen så fort de tappat den och det leder oftast till att antingen tar de tillbaka bollen eller så blir det frispark.

Andra spelet är Bayern Munchen under 6,5 insparkar. Tyskarna kommer äga mycket boll och Sevilla kommer bli nedtryckta. Får i första hand koncentrera sig på försvarsspel och omställningar. När linan är på 9,5 skott för Sevilla så ska under 6,5 ner en bra bit under två i odds.

Spel: Över 26,5 frisparkar @1.72 med 3u.
Under 6,5 insparkar @2.00 med 3u.
Båda spelen hittas hos bet365 .

Twitter: robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip