Betydelselöst tungviktsmöte mellan Bayern Munchen och Spurs på onsdagen.
Mitt speltips: Under 3,5 mål i matchen. Spelas hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Alltid lurigt med de här betydelselösa matcherna. För det här är en sådan, BM är klara gruppsegrare och Spurs kommer sluta tvåa. Tabellen inför den här matchen:

1 B Munchen 5 5 0 0 21-4 15
2 Tottenham 5 3 1 1 17-11 10
3 Röda stjärnan 5 1 0 4 3-19 3
4 Olympiakos 5 0 1 4 7-14 1

Första matchen slutade 7-2 till Bayern, efter en ruggig slakt där de gjorde mål på allting mot ett håglöst Spurs. Klart det går att tänka sig att det här blir en ny målrik historia då inget av lagen har något att förlora. Men jag tror inte riktigt på det:
- Mourinho har redan aviserat att han kommer rotera här. Unga spelare kommer få chansen och stjärnorna kommer få vila. Logiskt då laget kommer från en mittvecka. Spurs har en riktigt bra frontfyra när de spelar ordinarie lag, men om några/alla av Kane, Son, Alli och Moura vilas ser det inte lika starkt ut. Ett icke-ordinarie och dåligt samspelt Spurs borde få svårt att göra mål.
- Bayern Munchen kommer från två raka ligatorsk. Bremen hemma väntar i tidiga lördagsmatchen, kan tänka mig att även tyskarna kommer vila en del spelare här. Inte minst då de har "engelsk vecka" i antågande och därmed en ny match på onsdag. Varför bränna krut här?

Säsongen är inne i ett viktigt skede. Visst kommer icke-ordinarie spelare vilja visa upp sig här, men jag tror det här kan bli en historia med viss träningsmatchkaraktär. Varför ska man bränna ut sig och gå all in i en betydelselös match när viktiga ligapoäng står på spel redan till helgen? Bara för att matchen saknar betydelse för grupputgången tror jag inte lagen kastar all taktik överbord och går all in hawaiifotboll från minut ett.

Nej, med ett Spurs som jag tror får svårt att hota Bayern har jag svårt att se den här matchen gå över 3,5 mål. Kan se en rätt tempofattig och försiktig historia där 0-0, 1-1, 2-0, 1-0, 2-1 känns som tänkbara resultat.

Tänkbara lag:
Gazzaniga; Walker-Peters, Foyth, Sánchez, Rose; Sissoko, Skipp, Lo Celso; Eriksen, Parrott, Sessegnon

Neuer; Pavard, Martínez, Alaba, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Coutinho; Lewandowski

Speltips: Under 3,5 mål - odds 1.90 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip