Belgien-Bosnien ö9,5 hörnor @1.90 6/7u även 1u på ö14,5 hörnor @9

Belgien är ett mycket bra lag och spelar mycket längst kanterna. Brukar få många hörnor med sig. Belgien spelade fint i somras under EM och man har inte råd i VM-kval att tappa poäng, speciellt inte på hemmaplan om man skall vinna gruppen. Belgien kommer att trycka på som vanligt på hemmaplan och det gör man bäst på kanterna. Finns en del spelare som inte kommer till spel ikväll:

Nainggolan, Vermaelen Fellaini, dembele och De Bruyne. Stora tapp på mittfältet men bredden finns i detta land. Mertens är troligtvis en av dom som kommer få chansen. Att sedan ha en Lukaku som är stor och gillar kamperna i straffområdet är absolut en fördel när man spelar hörnspel.

I första matchen vann man mot Cypern med 3-0 på bortaplan. Hörnorna slutade då 1-8 till Belgien.

I EM såg det ut enligt följande:
Wales 8-7
Ungern 8-6
Sverige 12-4
Irland 5-4
Italien 8-6

Ser mycket fint ut om man ser till dessa matcher.

Bosnien vann sin första match i kvalet enkelt hemma mot Estland med 5-0. 5-1 i hörnorna. Finns gott om kvalité i det här laget. Dzeko, Pjanic och Begovic är bara några namn som man har tillgängliga till den här fighten. Jag tror absolut man kan stå emot Belgien här och ge dom en tuff match.

Lagen möttes även i EM-kvalet där Belgien kunde vinna med 3-1 hemma. 4-6 slutade hörnorna då. Andra mötet slutade 1-1 och hörnorna 6-6.

Känns som vi får en match som kommer ha spänning i 90 minuter och då skall den här linan lösas enligt mig.

Jag spelar alltså Ö9,5 hörnor @1.90 6/7u hos bet365 även ö14,5 hörnor @9 1/7u







This is the stats tab
This is the post tip