Belgien (3-4-2-1) Courtois - Alderweireld, Denayer, Mechele - Chadli, Praet, Tielemans, Hazard - Bruyne, Mertens - Lukaku

Saknar: Saelemaekers, Trossard, van Crombrugge, Vermaelen, Witsel, Meunier, Hazard, Kaminski
Osäkra: Dendnocker

Danmark (3-4-1-2) Schmeichel - Christensen, Kjaer, Vestergaard - Wass, Delaney, Höjberg, Larsen - Eriksson - Poulsen, Braithwaite

Saknar: Lerager, Skov
Osäkra: Schmeichel

Danskarna har gjort ett starkt Nations League där man bland annat slagit England. Det gör att en ren final spelas om gruppsegern. Men motståndet är inte enkelt. Belgien på bortaplan blir en tuff nöt att knäcka för danskarna, som knappt fick ihop lag mot Sverige, men som sedan slog Island med 2-1. Detta samtidigt som Belgien besegrade engelsmännen med 2-0 efter mål av Tielemans och Lukaku. Två mål på 25 minuter räckte och England kom aldrig nära.
Förutsättningarna inför matchen är att Danmark måste gå för det och att Belgien kan ligga och ruva på kontringar. Något som knappast passar dem dåligt med spelare som Lukaku, Mertens och Bruyne framåt. Jag tror att Danmark kommer få det tufft här, inte så konstigt mot ett så kompetent motstånd, och särskilt då det är man själva som måste ta riskerna förr eller senare i den här matchen. Med tanke på att anstormningen måste komma, så länge danskarna inte tar en tidig ledning, så tänker jag att gästerna kommer kunna mäkta med minst fyra hörnor eller fler i den här matchen.
När lagen möttes i Köpenhamn vann Belgien med 2-0 och Danmark skrapade ihop sju hörnor. Även vid oavgjort resultat måste Danmarks anstormning komma i den andra halvleken och det tycker jag talar för att de löser linan.