Fredagsfest i Belgien när Nederländerna gästar.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Lucky Sports .

Två offensivt skickliga lag drabbar samman här. Belgien coachas fortfarande av offensivt lagde Martinez. Och medan offensiven innehåller namn som Hazard x2, Kdb, Batshuayi, Mertens, Lukaku m.fl. sliter de fortfarande på med samma gamla veteraner där bak. Vertonghen, Alderweireld, Boyata m.fl. håller inte (längre) samma klass och Belgien är definitivt bättre framåt än bakåt. Är väl lite det som varit belgarnas problem - de släppter in en del onödiga mål. I just Nations League har Belgien haft över 2,5 mål i sex av åtta matcher sedan 2020.

Nederländernas förbundskapten är alltjämt Louis van Gaal. Han har tagit ut 26 spelare i truppen och har öppnat för att det här är en sällsynt chans att se spelare inför årets VM. Frågan är om det innebär att van Dijk kan komma att vilas. Han har som bekant dragits med skador och spelade så sent som i lördags CL-final. Tror inte han gör fyra 90-minutersmatcher i den här samligen i alla fall. Hade varit ett stort plus för överspelet om han inte spelar, men även om han nu gör det är jag inte helt övertygad om övriga spelare i Nederländernas bakre led. Kan inte se belgarna nollas här. De är extremt målpålitliga och om jag ser rätt i historiken har de inte nollats på hemmaplan i en tävlingsmatch sedan 2014.

Samtidigt har Nederländerna bra chans att själva näta. Vi vet att de är ett i grunden offensivt landslag som vill skapa av egen kraft.

Jag ser framför mig fredagsmatch med hyfsat tryck. Tävlingsmatch, så det gäller ändå något och borde inte bli så avslaget som träningsmatcher kan bli. Samtidigt inte så viktigt att det behöver bli tillknäppt och riskminimerande. I en match där jag tror på bra chanser för bägge att näta känns därför överspelet klart bra på förhand.

Speltips: Över 2,5 mål, Lucky Sports .

This is the stats tab
This is the post tip