Speltips: Belgien asian -1,5 till 1.75 hos bet365 .
—-
Montenegro står för motståndet när Belgien ska göra sitt första av två genrep inför EM i sommar.

Sedan Domenic Todesco tog över detta belgiska landslag har både resultat och tongångar pekat uppåt. På tolv landskamper under Tedesco har man 8 segrar och 4 kryss, alltså obesegrade hittills. Belgien kommer resa till EM med en enligt mig spännande trupp, där min känsla är att man kan bryta ner det berömda taket och gå längre än många tror. Då handlar det dock om att offensiven får träff, då jag fortsatt tycker defensiven är lite väl svag i de stora sammanhangen. 

Montenegro fick tyvärr se sig besegrade av Ungern och Serbien i sin EM-kval grupp och får se det här mästerskapet från sidan. Man slutade 3:a i gruppen vilket kändes ganska väntat även på förhand.
Det är absolut inget dåligt landslag som Belgien ställs emot, men jag har väldigt svårt att se hur man ska kunna stå upp emot ett motiverat Beligen.

Klasskillnad i Bryssel

Belgien klev ut ur EM-kvalet obesegrade och kommer nog med en fin känsla till denna match, en känsla man nog inte vill bli av med så tätt inpå EM.
Jag återkommer ofta till att dessa genrepsmatcher faktiskt innehåller mer motivation än man först tror. Belgien har en hel del spelare som kommer motiveras av att slå sig in i en eventuell premiärelva i EM, vilket bör räcka gott och väl i form av motivation för att slå Montenegro med ett par bollar.

En förväntad offensiv med namn som De Bruyne, Lukaku och Trossard kommer Montenegro få det svårt med. Detta speciellt när ledaren där bak i Savic väntas missa denna landskamp.

Nej, kommer Belgien upp i nivå har jag väldigt svårt att se något annat utfall än att man slår detta Montenegro med minst två mål. Det ska vara klasskillnad mellan dessa två landslag, speciellt hemma i Bryssel för Belgien.
Belgien asian -1,5 spelas därför till 1.75 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip