"Floppen" Belgien tar emot överraskningen Rumänien i grupp E! Här är mitt speltips. 

Omgång 1 

Belgien - Slovakien 0-1 

Rumänien - Ukraina 3-0 

Belgien

Vilken stjärnsmäll det blev i premiären för Belgien. Jag trodde inte så mycket på nationen inför EM då jag tycker att flera av stjärnorna börjar bli till åren och har tappat mot under sina bästa år. Däremot trodde jag ändå att Belgien skulle plocka tre pinnar mot Slovakien, men där fick jag fel. 
Belgien fick visserligen ett hårt mål bortdömt men överlag så var det en blek insats och jag tror att de är skakade inför den här matchen. Rumänien kan gå ut helt utan press efter sin demolering av Ukraina (3-0). Kan Belgien resa sig här? Jag låter det vara osagt och tror definitivt att Rumänien kan skaka om ännu ett motstånd. 

Preliminär elva (Whoscored) 

Casteels - Castagne, Faes, Witsel, Cuyper - Mangala, Onana - Doku, Bruyne, Trossard - Lukaku 

Båda lagen gör mål?

Rumänien 

Nu var det "bara" Ukraina man slog med 3-0. Men vilken premiär! Rumänien har inte varit på den här nivån på många, många år och kommer till matchen mot Belgien med ett extremt självförtroende. Det var en rad vackra mål, även om den ukrainske målvakten inte gjorde någon drömmatch direkt, så var det ett väldigt kontringsstarkt lag vi fick se. Jag har en tro på att matchbilden kommer bli något som Rumänien önskar med ytor att kontra på och detta mot ett motstånd som är pressat och skakat efter förlusten som var väldigt oväntad på förhand. 

Preliminär elva (Whoscored)

Nita - Ratiu, Dragusin, Burca, Bancu - Marin - Man, Marin, Stanciu, Coman - Dragus   

SPELTIPS

Jag spelar båda lagen gör mål till 1.91 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip