Milan gästar nykomlingen Benevento på söndagen.
Mitt speltips: Över 2.5 mål + BLGM –
Odds 2.00 bet365 , Bethard & SpeedyBet .

Nytt år, nya Milan-segrar? Troligtvis, det börjar på allvar se ut som det här laget kommer vara med och slåss om titeln ända in i kaklet. Det har minst sagt studsat deras väg och nu börjar även skadeläget ljusna.

Nykomlingen Benevento, med Filippo Inzhagi som tränare, kommer med två vinster och en oavgjord innan vinteruppehållet. Har klättrat upp till plats 10 i tabellen och bör ha väldigt goda möjligheter att lösa nytt kontrakt den här säsongen.

Lagen har mötts två gånger tidigare i seriesammanhang. 2018 i Milano vann Benevento med 1-0 och i hemmamötet innan slutade matchen 2-2, vilket betyder att Rossoneri jagar första segern mot laget.
Hos värdarna ser truppläget bra ut och man kan ställa samma lag som avslutade 2020 på bästa sätt genom att vinna och nolla Udinese på bortaplan (2-0).

I Milan är Kessie tillbaka efter avstängningen samt Kjaer efter skada. Zlatan, Bennacer, Gabbia och Saelemaekers missar troligtvis alla matchen pga skador. Matchvinnaren mot Lazio senast, Theo Hernandez, missar efter att ha samlat på sig för många gula kort.

Möjliga elvor Sportsgambler.com:
Benevento: Montipo; Letizia, Tula, Glik, Barba; Schiattarella, Ionita, Improta; Insigne, Caprari; Lapadula

Milan: Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez; Tonali, Kessie; Diaz, Calhanoglu, Rebic; Leao

9 av 10 senaste ligamatcherna har BLGM+Över 2.5 mål suttit när Milan spelat och i samtliga 17 ligamatcherna har laget gjort minst två mål, vilket är ett fantastiskt facit. Med den statistiken i ryggen känns spelet tryggt. Benevento i sin tur har lyckats göra mål mot samtliga topplag utom Sassuolo (Atalanta har man ej spelat mot än). Lazio (1-1), Juventus (1-1), Napoli (1-2), Inter (2-5) och Roma (2-5).

Att Pippo Inzhagi känner lite extra för det här mötet råder ingen tvekan om och med självförtroendet som finns i truppen ser jag goda chanser till minst ett mål. Milan har endast hållit nollan en bortamatch i Serie A av sju spelade så här långt (Crotone 2-0).
Vi hoppas Milans målglada/läckande trend fortsätter på Stadio Ciro Vigorito.

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip