Benevento gästas av Fiorentina på söndag 15:00.
Jag spelar rak 2a till 1,65 hos Bethard .

Tabell:
11 Fiorentina 8 3 1 4 12:11 +1 10p
20 Benevento 8 0 0 8 2:19 -17 0p

Benevento hemma:
0-0-4 1:8

Senaste match:
Hellas Verona - Benevento 1-0

Fiorentina borta:
1-0-3 6:6

Senaste match:
Fiorentina - Udinese 2-1

Ingen har nog missat Beneventos makalöst svaga säsongsinledning. Laget gör sin första säsong i Serie A någonsin och allt ser ut att tala för att det blir respass till Serie B direkt. Jumbon Benevento är helt poänglösa och har 2-19 i målskillnad. I senaste matchen mot bottenkonkurrenterna Hellas Verona fanns det hopp om att de första Serie A-poängen skulle trilla in. Men Benevento orkade inte stå emot Hellas, till stor del på grund utav att Luca Antei fått syna det röda kortet i första halvlek.

Fiorentina mådde allt annat än bra inför den här säsongen. Ilicic och Valero lämnade klubben i somras och ägarbröderna Della Valle annonserade i maj att de ville sälja klubben efter stort missnöje från supportrarna. Fiorentina fick en tung start på säsongen men jag tycker att laget har ryckt upp sig lite de senaste omgångarna. Senast vann laget mot Udinese och den offensiva tridenten Chiesa, Simeone och Théréau ser oerhört intressant ut.

Laguppställngar (La Gazzetta dello Sport):

Benevento 4-3-3

Parigini Iemmello Lombardi
Viola Cataldi Memushaj
Letizia Venuti Djimsiti Gyamfi
Belec

Skadad: Costa, D'Alessandro
Avstängd: Lucioni, Antei

Fiorentina 4-2-3-1

Simeone
Chiesa Théréau Benassi
Badelj Veretout
Biraghi Astori Pezzella Laurini
Sportiello

Skadad: Gil Dias, Saponara

Mittbacken Antei är avstängd efter sitt röda kort senast mot Hellas och lagkaptenen Lucioni har åkt fast för doping. Viktige D'Alessandro missade matchen i helgen och ser även ut att missa matchen på söndag. Tunga besked! Visst kommer Benevento förr eller senare att ta sina första poäng, men jag tror inte att man gör det på söndag.

2an här känns som helgens spik i Serie A.

Tippar 0-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!


This is the stats tab
This is the post tip