Antonio Contes Inter besöker nykomlingen Benevento med Filippo Inzaghi som tränare.

Ligapremiären:

Sampdoria - Benevento 2-3

1-0 Quagliarella, 2-0 Colley, 2-1 Caldirola, 2-2 Caldirola, 2-3 Leitzia

Inter - Fiorentina 4-3

0-1 Kouame, 1-1 L Martinez, 2-1 självmål, 2-2 Castrovili, 2-3 Chiesa, 3-3 Lukaku, 4-3 D'Ambrosio

Preliminära elvor (Corriere dello Sport)

BENEVENTO (4-3-2-1): Montipò; Maggio, Glik, Caldirola, Letizia; Ionita, Schiattarella, Dabo; Insigne, Sau; Moncini.

Bänken.: Manfredini, Lucatelli, Foulon, Tuia, Pastina, Del Pinto, Hetemaj, Improta, Caprari, Vokic, Lapadula, Di Serio.

Saknar: Viola, Tello, Kragl, Barba.

INTER (3-4-1-2): Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Kolarov; Hakimi, Barella, Gagliardini, Young; Sensi; R.Lukaku, Sanchez.

Bänken: Radu, Skriniar, Bastoni, Ranocchia, Dalbert, Perisic, Brozovic, Eriksen, Nainggolan, Vidal, L.Martinez, Pinamonti.

Saknar: Vecino

Det blev en svängig premiär både för Benevento och Inter. Nykomlingen åkte till Genoa för att möta Albin Ekdals Sampdoria. Efter 18 minuter såg det ut att bli en mardröm. Quagliarella och Colley stänkte båda dit varsin boll och rejäl uppförsbacke. Men Benevento visade stor moral. Caldirola med en dubbel i minut 33' och 72' innan Letizia avgjorde i 88:e. Vild eufori efter slutsignalen och moralhöjande förstås. Frågan är hur man ställer sig mot Inter, ett ännu mer spetsigt motstånd.
Antonio Contes lag var också illa ute när man tappade ledning till 2-3. Lukakus och D'Ambrosios sena mål vände dock på mungiporna och Inter fick inleda säsongen med en trepoängare hemma mot Fiorentina.
Veckoomgång direkt och det blir en intressant tränarduell mellan Pippo Inzaghi och Conte. Två gamla lagkamrater från Juventustiden. Conte pratar om att hitta rätt balans mellan anfall och försvar i den här matchen då Inter blev lite väl framtunga senast.

– Vi är ett lag so vill spela offensivt. Det är inte många lag som spelar med två anfallare, en offensiv mittfältare och två wingers. Förra året gjorde vi 113 mål. Det finns många fördelar med vårt system men vi måste bli bättre på att inte tappa bollen och bli straffade för det.

Benevento (med färskt självförtroende) tror jag kommer våga tro på att man kan såra Inter - som definitivt kommer med en offensiv matchplan.

SPELTIPS
Jag tror på båda lagen gör mål till 1.82 hos Unibet , LeoVegas & Casumo (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip