Bröderna Filippo Inzaghi och Simone Inzaghi ställs mot varandra som tränare när Benevento tar emot Lazio i den italienska Serie A. Benevento ligger på den nedre halvan av tabellen och har sex poäng upp till Lazio, som får bära favoritskapet i matchen. Dock ska inte Benevento underskattas, eftersom de har krigat till sig viktiga poäng under de senaste matcherna. Det är två målglada gäng som ställs mot varandra, som har läckt in en hel del mål, så jag räknar med att vi ska få se ett riktigt målkalas.

Som nykomlingar har Benevento tagit tre segrar, två kryss och förlorat sex gånger. De har gått mållösa i sina två senaste matcher, något som är ovanligt med tanke på att de har gjort en hel del mål inledningsvis. Det är jag övertygad om att de kommer fortsätta med, då laget står för en offensiv fotboll och spelar med tre anfallare på plan där resten av spelarna fyller på vid kontringar och omställningar. Benevento har mött Lazio säsongen 2017-2018 där Lazio vann båda möten med siffrorna 6 - 2 och 5 - 1.

Lazios fyra senaste matcher har varit målrika, med 2 - 2 i Champions League mot Brügge och så förlusterna med 1 - 3 mot Udinese och 1 - 2 mot Verona samt segern mot Spezia med 2 - 1. Sergej Milinkovic-Savic, Joaquin Correa och Ciro Immobile har hittat formen och gjort en hel del mål och assister, men försvaret har inte alls klarat av att hålla tätt bakåt i någon match. Lazio har släppt in 19 mål efter 11 omgångar. Senast utgick mittbacken Francesco Acerbi efter en halvtimme och är ett avbräck.

Till denna match får Benevento klara sig igen utan Nicolas Viola, Christian Maggio och Luca Caldirola. I Lazio saknas Vedat Muriqi och Silvio Porto återigen, samt att Luiz Felipe, Patric och Senad Lulic är tveksamma och testas sent.

Jag är övertygad om att revanschsugna Lazio kommer att vara taggade och ge järnet från start i hopp om en vändning och seger i ligan. Mål kommer Lazio att göra även mot Benevento. Och vice versa. En hel del, misstänker jag. Jag spelar på att matchen slutar över 3 mål, men slänger in en försäkring om det blir exakt tre mål. Spelet blir alltså över 3 mål på asiatisk handikapp, vilket innebär en förlust vid mållöst, ett eller två mål, pengarna tillbaka vid exakt tre mål och vinst vid fyra mål eller fler i matchen.

Speltips Benevento - Lazio:
Över 3 mål asian goal line - odds 2.07 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Benevento:
Lorenzo Montipo, Gaetano Letizia, Alessandro Tuia, Kamil Glik, Federico Barba, Perparim Hetemaj, Pasquale Schiattarella, Artur Ionita, Roberto Insigne, Gianluca Caprari & Gianluca Lapadula.

Bekräftad startelva - Lazio:
Pepe Reina, Wesley Hoedt, Luiz Felipe, Stefan Daniel Radu, Manuel Lazzari, Sergej Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Gonzalo Escalante, Adam Marusic, Joaquin Correa & Ciro Immobile.
---

This is the stats tab
This is the post tip