bet365 streamar alla Serie A matcher.

Söndagens lunchmatch i den italienska Serie A hämtas från Stadio Ciro Vigorito där Benevento tar emot Sampdoria. Båda lagen är utslagna i den italienska cupen och har därmed fått vila i veckan, i totalt åtta dagar inför detta vidöppna mötet. Både Benevento och Sampdoria har klara förluster i ryggen då de mötte giganterna Inter och Juventus i sina senaste matcher. Då inget av lagen har något vidare försvarsspel medan de båda är starka i sina offensiv räknar jag med att vi får se en målrik tillställning.

Tränaren Filippo Inzaghi vägrar ändra sin 4-3-3 taktik med Benevento. Den offensiva spelstilen har resulterat i att laget snittar två insläppa mål per match. Benevento attackerar med många spelare och blir ofta väldigt sårbara i sin defensiv. Nyligen har det blivit stora förluster mot Atalanta och Crotona med 1 - 4, samt Inter senast med 0 - 4 och ett 2 - 2 resultat mot Torino innan dess.

Sampdoria har fyra poäng fler än Benevento i tabellen. Anledningen är inte bara att de släpper in några färre mål utan för att de har en vass offensiv som har gjort 30 mål på 20 matcher. Detta räcker för en mittenplacering i Serie A tabellen. Sampdoria hade inte mycket att sätta emot hungriga Juventus senast men har ändå en fin form med tre segrar på fyra matcher innan dess.

Både Benevento och Sampdoria spelar en offensiv och attraktiv fotboll, där det är full fart framåt som gäller - på bekostnad av insläppta mål. Deras spelstil borde inte ändras när lagen ställs mot varandra igen. Det första inbördes mötet denna säsong slutade med en 3 - 2 bortaseger för Benevento. Även under säsongen 2017-2018 slutade båda möten med minst tre mål. Mycket tyder på att vi får se en likadan matchplan och därmed finner jag ett värde i att vi återigen får se minst tre mål i matchen.

Speltips Benevento - Sampdoria:
Över 2,5 mål i matchen - odds 1.85 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Benevento:
Lorenzo Montipo, Federico Barba, Alessandro Tuia, Kamil Glik, Fabio Depaoli, Artur Ionita, Pasquale Schiattarella, Riccardo Improta, Gianluca Caprari, Gianluca Lapadula & Roberto Insigne.

Bekräftad startelva - Sampdoria:
Emil Audero, Bartosz Bereszynski, Lorenzo Tonelli, Omar Colley, Tommaso Augello, Antonio Candreva, Adrien Silva, Morten Thorsby, Jakub Jankto, Keita Balde & Ernesto Torregrossa.
---

This is the stats tab
This is the post tip