Mittenlaget Benevento har två raka storförluster i ryggen när de välkomnar bottenlaget Torino hemma på Stadium Ciro Vigorito, i den italienska Serie A. Benevento har två raka 1 - 4 förluster mot topplaget Atalanta och bottenlaget Crotone - där Benevento förvisso fick spela med en man kort i en halvtimme. Vare sig Benevento eller Torino har haft någon större lycka i anfallsspelet, då Benevento har nätat en gång var i sina två senaste matcher medan Torino inte har gjort något mål alls under samma tid.

I vanliga fall ska inte Benevento vara involverade i målrika matcher, även om det har varit fallet på sistone. Dock har detta att göra med att Atalanta hade en utmärkt dag på jobbet och Benevento gjorde ingen vidare insats senast. Laget har ändå ett tillräckligt bra försvar för att hålla siffrorna nere, vilket också är anledningen till att de har plockat 21 poäng efter 18 omgångar. Offensiven har dock varit svag under större delar av säsongen och det är bara fyra lag i ligan som har gjort färre mål än Benevento.

Torinos usla start har placerat dem i bottenstriden, där de ligger på den sista nedflyttningsplatsen och verkligen skriker efter poäng. Spelet har därmed ändrats till en mer försiktig och defensiv fotboll - något som också har speglat de senaste resultaten där det har blivit 1 - 1 mot Verona, 0 - 2 mot Milan och senast blev det mållöst hemma mot Spezia. I den matchen spelade Torino med en man mer på planen från minut 8, då Luca Vignali i Spezia hade dragit på sig ett rött kort. Ändå gjorde Torino inget mål.

Detta har resulterat i att Torino har sparkat tränaren Marco Giampaolo, då laget har en poäng upp till säker mark. I stället har Davide Nicola kommit in och jag är helt övertygad om att han, precis som i hans tidigare lag, kommer att bygga laget bakifrån.

Benevento har den offensiva anfallaren Marco Sau avstängd, då han drog på sig ett rött kort senast mot Crotone. Därutöver är anfallaren Roberto Insigne och försvararen Gaetano Letizia skadade samt att mittfältaren Pasquale Schiattarella sitter i karantän. I Torino saknas sedan tidigare försvararen Mergim Vojvoda och anfallaren Federico Bonazzoli, men inga nya skadeavbräck sedan Spezia matchen. Då Benevento sliter med offensiven och Torino har bytt tränare är känslan att det blir en målsnål tillställning.

Speltips Benevento - Torino:
Under 2,5 mål - odds 2.00 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Benevento:
Lorenzo Montipò, Federico Barba, Kamil Glik, Alessandro Tuia, Riccardo Improta, Andrés Tello, Artur Ionita, Perparim Hetemaj, Gianluca Caprari, Nicolas Viola & Gianluca Lapadula.

Bekräftad startelva - Torino:
Salvatore Sirigu, Armando Izzo, Lyanco Vojnovic, Tomás Rincón, Wilfried Stephane Singo, Sasa Lukic, Cristian Ansaldi, Karol Linetty, Ricardo Rodriguez, Simone Zaza & Andrea Belotti.
---

This is the stats tab
This is the post tip