En Champions League biljett till gruppspelet står på spel när Benfica gästas av Dynamo Kiev på Estadio da Luz, i kvalfinalen. Benfica står redan med ena foten i gruppspelet efter att ha vunnit i Ukraina med siffrorna 2 - 0. Med elva raka segrar, i alla sammanhang, känns Benfica heta och är i toppslag. Dynamo Kiev har därmed inte mycket att sätta emot i returen.

Det tog bara nio minuter för Benfica att ta ledningen på Stadion LKS genom ytterbacken Gilberto Moraes Junior. Ledningen utökades av toppanfallaren Goncalo Ramos, som fastställde slutresultatet strax innan pausvilan. Resten av matchen kontrollerades av Benfica därefter, som kunde spela på resultat. Benfica har bara segrar denna säsongen, inklusive i Liga Portugal där Arouca och Casa Pia har slagits - utan något insläppt mål. 100 %-iga rekordet blir svårt att bryta för Dynamo Kiev.

Inte för att gästerna på något sätt är ett dåligt lag. Formen var fin inför mötet mot Benfica, med ett oavgjort möte mot Fenerbahce i kvalet och sedan en seger i returen. Därefter slogs Sturm Graz ut, i den tredje kvalomgången. Dynamo Kiev vann hemmamötet med 1 - 0 men förlorade på Merkur Arena med samma siffror. Under förlängningen nätade Kostyantyn Vivcharenko och Viktor Tsyhankov. Ändå hade de inget att sätta emot när Benfica gästade dem. Samma utfall är att vänta i returen i Lissabon.

Då Dynamo Kiev är desperata och bara måste gå för en vändning kommer denna matchplan att gynna Benfica, som är starka på omställningar och kontringar. Marknaden har Benfica som megafavoriter till seger - som återigen borde skrivas med stora tal. Därmed spänns bågen lite extra och ett spel läggs på att Benfica återigen vinner med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Benfica - Dynamo Kiev:
2 asian -1,5 (samma som Benfica -1,5 mål) - odds 2.01 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Benfica:
Odysseas Vlachodimos, Alex Grimaldo, Morato, Nicolas Otamendi, Gilberto Junior, Joao Mario, Florentino Luis, Enzo Jeremias Fernandez, David Neres, Goncalo Ramos & Rafa Silva.

Preliminär startelva - Dynamo Kiev:
Georgiy Bushchan, Tomasz Kedziora, Illia Zabarnyi, Denys Popov, Vladyslav Dubinchak, Viktor Tsygankov, Oleksandr Andriyevskiy, Mykola Shaparenko, Volodymyr Shepelev, Artem Besedin & Vitaliy Buyalskiy.
---

This is the stats tab
This is the post tip