Stormakten Liverpool reser till Estadio da Luz i Lissabon för att ta sig an Benfica i den första av två kvartsfinaler i Champions League. Frågar man Liverpool fansen så är de flesta överens om att motståndarna är den bästa möjliga lottningen - med tanke på vilka lag som finns kvar i slutspelet. Benfica ska givetvis inte underskattas, efter att ha slagit ut de holländska mästarna Ajax i åttondelsfinalen. Dock räcker de inte till mot Liverpool, som är ett av världens bästa fotbollslag, som dessutom är i toppslag.

Efter att ha spelat 2 - 2 på hemmaplan såg det mörkt ut för Benfica inför returen på Amsterdam Arena. Anfallsstjärnan Darwin Nunez, med 22 mål i

Egentligen är det ingenting som talar för att Benfica ska skrälla och ta någon poäng mot giganterna. Därmed blir det ett spel på att Liverpool vinner matchen med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med just ett mål. Förlust vid en Benfica seger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en Liverpool seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etc.

Speltips Benfica - Liverpool:
2 asian -1. Odds 1.65 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Benfica:
Vlachodimos; Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo; Silva, Mario, Weigl, Everton; Nunez, Yaremchuk.

Preliminär startelva - Liverpool:
Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Jota, Mane, Diaz.
---

This is the stats tab
This is the post tip