Jag har svårt att hitta värde i 1-X-2-spelen i CL ikväll, så har istället försökt kolla på några specialspel.
Har i bloggen här på sajten i korthet lyft fram Under 2,5 Mål i Juventus-Olympiakos till 1,90 samt Över 2,0 Mål i Benfica-Monaco till 1,75. För motivering, läs där.

Från den sistnämnda matchen väljer jag även att spela på att Jeremy Toulalan drar på sig ett Kort.
31-åringen väntas starta som defensiv kugge på det mittfält som ska stå emot ett framstormande och vinstbehövande Benfica på Da Luz.
Karln har hittills dragit på sig 4 gula på 9 matcher i ligan. Adderar vi CL så är statistiken 5 gula på 12 matcher.

Till sin (och vår) "hjälp" har han spanjoren Fernandez Borbalan. En herre som är tämligen glad i korten, normalt sett. Denna höst har han visat 39 gula och 2 röda på åtta matcher. Det som oroar är att den enda match han hittills inte visat ett enda kort i var den hittills enda CL-matchen han dömt i år (Roma-CSKA). Det är inte helt ovanligt att just spanska domare är snålare utanför Spanien, men å andra sidan; i EM-kvalet mellan Finland och Grekland flög 6 gula och i EL-kvalet mellan Debrecen och Young Boys kom 1o gula och ett rött kort upp ur fickorna ...

Nåväl, jag håller såklart nere insatsen lite på den här typen av spel, men tycker att oddset var lite i överkant med rådande förutsättningar.

***
EDIT
På samma tema:
Felipe Melo är avd jag förstår i nuläget tveksam till start mot Dortmund ikväll, men OM han startar så ger han 2,50 som Kort-mottagare. Killen har samlat ihop 7 gula på sina 10 senaste matcher ... Just saying. (Här dömer Pavel Kralovec, som ligger ganska jämnt på 4-5 kort/match, men jag har svårt att värdera det då jag sällan ser tjeckisk ligafotboll. Han dömde även Öst-Sve i höstas, fyra gula där.)
Andra relativt Kort-glada lirare är Leverkusens mittbackar Spahic och Toprak. Den sistnämnde ger 2,90 på Nordicbet , den förstnämnde 2,20 på olika håll. Även där har vi en spansk domherre, om än inte lika statistiskt stringent.

EDITERAD 2014-11-04 15.29:04

EDITERAD 2014-11-04 15.43:49

This is the stats tab
This is the post tip