De turkiska mästarna Besiktas har en enkel ligamatch framför sig när nedflyttningshotade Göztepe gästar dem på Vodafone Park. Besiktas har ryckt upp sig efter en seg inledning och är utan nederlag i de tre senaste omgångar. Göztepe slåss i botten av tabellen och har två raka förluster bakom sig. Sannolikheten för en vändning är ytterst liten då Besiktas är flera nummer större.

Säsongen har varit en besvikelse för Besiktas, som inte kommer att klara av att försvara ligatiteln. Det är 20 poäng upp till tabellettan Trabzonspor - som förvisso har varit helt överlägsna denna säsong. Dock är inte Besiktas nöjda med en nionde plats i tabellen. Det är bara 4 poäng upp till Europa Conference League platserna, så det finns mycket kvar att spela för i Super Lig.

Göztepe har 4 poäng upp till säker mark. Dock ser de onekligen ut att få det tufft att hålla sig kvar i den högsta ligan. Med bara 3 segrar på 17 omgångar har de haft stora svårigheter med att plocka poäng. Likaså att hitta nätmaskorna. Det är bara Yeni Malatyaspor som har nätat färre gånger. Formen är inget vidare heller med förluster mot Rizespor och Karagumruk i ryggen.

Med spelare som Miralem Pjanic från FC Barcelona och Chelsea-lånet Michy Batshuayi, som har nätat 6 gånger i ligan, har Besiktas en betydligt starkare trupp. I Besiktas är Ajdin Hasic och Georges-Kevin NKoudou skadade. I Göztepe är Marko Mihojevic skadad och Lourency avstängd. Dock får de Halil Akbunar tillbaka efter en avstängning. Göztepe har förlorat alla sina fem senaste bortamatcher mot Besiktas. Då Besiktas är hemmastarka, med sex segrar på nio matcher, känns en rak etta sund.

Speltips Besiktas - Göztepe:
1. Odds 1.63 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Besiktas:
Ersin Destanoglu, Ridvan Yilmaz, Domagoj Vida, Necip Uysal, Valentin Rosier, Souza, Miralem Pjanic, Can Bozdogan, Cyle Larin, Michy Batshuayi & Rachid Ghezzal.

Preliminär startelva - Göztepe:
Irfan Egribayat, Dino Arslanagic, Atinc Nukan, Atakan Cankaya, Murat Paluli, Obinna Nwobodo, Soner Aydogdu, Berkan Emir, David Tijanic, Halil Akbunar & Adis Jahovic.
---

TV:Helgens bästa tips på Rekatochklart!




This is the stats tab
This is the post tip