Den turkiska stormakten Besiktas avslutar Süper Lig med ett hemmamöte på Vodafone Stadium mot Konyaspor. Även om ligaracet är avgjort där Galatasaray är korade som nya vinnare kan Besiktas gå om tvåan Fenerbahce - som har lika många poäng. Konyaspor har ingenting att spela för och är dessutom flera nummer sämre. En storseger är att vänta för hemmalaget.

Det råder ingen tvekan om att Besiktas är i toppslag. Det har blivit sju raka segrar i ligaspelet. Hemmaspelet är urstarkt där det har blivit 3 fullträffar per match, i de fem senaste omgångar. Cenk Tosun är lagets bästa målskytt med 15 ligamål. Vidare finns Vincent Aboubakar i högform med 13 ligamål. Båda var i farten och hamnade i målprotokollet sist när Kasimpasa besegrades på Recep Tayyip Erdogan Stadium med 5 - 2.

Efter att ha slutat trea förra säsongen gör Konyaspor litet väntat en sämre säsong. De kommer inte att sluta bättre än sjua. Tränaren Aleksandar Stanojevic har ändå gjort ett okej jobb, med tanke på materialet. Formen är inte helt på topp, med en bortaförlust mot Sivassor innan det blev delad pott sist mot Fatih Karagumruk. Fram i banan finns Mame Biram Diouf, med 9 ligamål, som gör en bra säsong.

Storseger för Besiktas?

Motivation finns fortsatt hos Besiktas, som gärna gör sitt yttersta för att passera Fenerbahce i tabellen. Då Besiktas har målskyttar i toppslag och öser in mål på hemmaplan väntar även detta möte mot ett mittenlag sluta med en större typ av seger.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Besiktas vinner över Konyaspor med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera. Till en liten bit över dubbla degen i odds. Det måste bara testas!

Speltips Besiktas - Konyaspor:
1 asian -1,5 (samma som Besiktas -1,5 mål) - odds 2.10 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip