bet365 livestreamar matchen.

Två formstarka lag möts på Benito Villamarin där Betis tar emot Athletic Bilbao, i en spännande match där vinnaren är svår att förutspå. Betis har två raka vinster sedan derbyförlusten mot Sevilla, medan Athletic Bilbao har tre raka vinster och är svårslagna. Denna säsong har Betis blandat och gett, vilket har lett till att de befinner sig i mitten av tabellen. I vissa matcher släpper in en del mål och i vissa matcher stänger de igen. Mot Athletic Bilbao måste de göra en bra match för att kunna plocka poäng.

Båda senaste vinster för Betis, mot Valencia och Mallorca, har slutat 2 - 1. Det har varit hög dramatik, med straffar och sena mål och sånt händer inte hela tiden när Betis är involverade. Det har varit en upp och ner säsong, som har kantats av dåligt försvarsspel, men som ändå nu har varit stabilt. Borta mot Real Madrid klarade Betis av att hålla nollan. Så Betis kan spela ett bra försvarsspel och har gjort så även i de två senaste matcherna. Det kommer att bli tufft för Athletic Bilbao att göra mål på dem.

Backen Aissa Mani i Betis är avstängd på grund av 5 gula kort, men det finns goda ersättare ändå i defensiven.

Athletic Bilbao saknar tre offensiva spelare. Raul Garcia avstängd. Iker Muniain och Aritz Aduriz är skadade. Den sistnämnde är en inhoppare, i alla fall denna säsong, men ett avbräck ändå eftersom han inte kan slängas in i slutskedet av en match för att avgöra, som har gjorde exempelvis mot Barcelona. Vidare är inte Athletic Bilbao något lag som gör en massa mål i spanska La Liga. På 15 matcher har det blivit 17 mål och det är väl helt okej. Athletic Bilbao är dock mycket bättre på att försvara sig.

Under dessa 15 ligamatcher har Athletic Bilbao endast släppt in 9 mål. Med detta resultat är Athletic Bilbao det laget som har släppt in minst mål hittills. Vid ett ledningsmål är de också skickliga på att försvara ledningen och göra det väldigt svårt för motståndarna att bryta ner dem. Då Betis är ett lag som inte klarar av att hålla en hög nivå hela tiden är detta ett ypperligt läge att ta poäng, åtminstone genom att inte släppa in något mål. Jag har svårt att se båda lagen göra mål i denna tuffa match.

Så jag lägger ett spel på att båda lag inte gör mål i matchen, till fina 1.90 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Betis:
Joel Robles, Edgar Gonzalez, Zouhair Feddal, Marc Bartra, Emerson, Andres Guardado, Alex Moreno, Sergio Canales, Joaquin, Diego Lainez & Loren Moron.

Bekräftad startelva Athletic Bilbao:
Unai Simon, Ander Capa, Yeray, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Dani Garcia, Unai Lopez, Oihan Sancet, Inigo Cordoba, Kenan Kodro & Inaki Williams.
---

This is the stats tab
This is the post tip