bet365 livestreamar matchen.

Söndagens kvällsmatch i den spanska La Liga hämtas från Sevilla och Benito Villamarin Stadium där Betis tar emot Barcelona i en tuff match, som marknaden anser att Barcelona borde vinna lite oftare än varannan gång. Det må vara fallet också, med tanke på att Barcelonas form har svajat på sistone, samt att de har några avbräck till denna match. Betis är dessutom starka på hemmaplan, där de i regel gör mål på allt och alla, så jag räknar med mål från båda lagen och en målrik tillställning.

Det brukar bli en målfest när lagen möts. Det första mötet denna säsong på Camp Nou slutade 5 - 2 till Barcelona. Även tidigare möten har varit väldigt målrika från säsongerna innan och ingenting tyder på att något borde ändras till denna match.

Betis är ett svagt bortalag och har varit det så länge jag har tittat på fotboll. På hemmaplan är de däremot starka och det gäller även denna säsong. Denna säsong har de snittat nästan två mål per hemmamatch, där de även har lyckats näta i sina förlustmatcher, som mot Atletico Madrid och Sevilla, där det har blivit 1 - 2. Något liknande resultat kan det mycket väl bli i denna match också. Betis vann med 3 - 0 mot Real Sociedad i sin senaste hemmamatch och har varit skickliga i sin offensiv.

Bakåt har Betis släppt in en hel del mål i sina senaste matcher, vilket också har att göra med att de har skador på sina centrala mittfältare. Andres Guardado och Francis Guerrero är båda skadade och ytterst tveksamma till start, så Betis centrala mittfält är sårbart. Det är något som Barcelona givetvis kommer att försöka utnyttja. Barcelona själva har mittbacksgeneralen Gerard Pique avstängd, så det är också ett stort defensivt avbräck för gästerna i denna match.

Framåt saknas också Luis Suarez samt Ousmane Dembele, men Ansu Fati, Lionel Messi och Antoine Griezmann är fortfarande stekheta och kommer taggade till denna match. Barcelona har nämligen under veckan åkt ut ur Copa del Rey mot Bilbao med en 0 - 1 förlust borta på San Mames. Dessutom är Barcelona tre poäng bakom Real Madrid i tabellen, så här måste de steppa upp och ge järnet. Det är också då Leo Messi trivs som bäst och kommer att leverera genom assister eller mål.

Jag är övertygad om att Betis och Barcelona, i vanlig ordning, fortsätter att ösa in mål när de möts och att detta möte också slutar med minst tre mål. Spelet blir att båda lag gör mål samt att matchen slutar med över 2,5 mål totalt, till fina 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Betis:
Joel Robles, Alex Moreno, Marc Bartra, Aissa Mandi, Emerson, Carles Alena, William Carvalho, Sergio Canales, Guido Rodriguez, Borja Iglesias & Nabil Fekir.

Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Junior Firpo, Clement Lenglet, Samuel Umtiti, Nelson Semedo, Arturo Vidal, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Lionel Messi & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip