Fredagsmatchen från den spanska La Liga hämtas från Benito Villamarin Stadium i Sevilla där Real Betis tar emot Cadiz. Båda lagen spelade 1 - 1 i sina ligapremiärer. Betis kryssade borta mot nykomlingar Mallorca medan Cadiz kvitterade i sista sekunden hemma mot Levante. Varken Betis eller Cadiz har visat någon lysande form inledningsvis. De offensiva sjärnorna har inte riktigt vaknat ännu. Samtidigt är båda lagen ganska skickliga på att försvara så sig något målkalas är inte att vänta sig här.

Betis har en lysande säsong bakom sig. Det blev en sjätte plats för laget, som får spela Europa League denna säsong. Det är något att imponeras över. Att lyckas lika bra igen blir tufft, med tanke på att konkurrensen är hård. I premiären hade de bekymmer med att bryta ner Mallorca, som tog en ledning genom Brian Olivan. Betis jobbade sig in i matchen och fick en kvittering genom ett självmål av målvakten Manolo Reina, som styrde in Juanmis nick i eget mål. Betis fick bara till ett skott på mål totalt.

X-faktorn Nabil Fakir, som har gjort 12 mål och 13 assist under sina första två säsonger för Betis, fick bollen hela tiden av sina kamrater. Men fransmannen, liksom de övriga lagspelare, skapade ytterst lite farligheter i offensiven. Magin saknades helt.

Liknande bekymmer hade Cadiz i premiären, som kom på en 12:e plats förra säsongen - som nykomlingar i La Liga. Laget har gjort sig av med en massa spelare samt tagit in många nya. Så det går att påstå att Cadiz är under uppbyggnad. I premiären hamnade de i underläge, efter att Jose Luis Morales hade nätat för Levante strax innan tepausen. Cadiz hade bekymmer med att vara kreativa, när de väl erövrade bollen. Det blev bara två skott på mål, varav det sista gick in efter ett mål av Alfonso Espino.

Förra säsongen imponerade Cadiz i sitt bortaspel, i synnerhet i början av säsongen där de kammade hem några segrar i rad utan insläppt mål. Att försvara sig kan de och bör göra det bra nog mot Betis. Även Betis är starka bakåt, speciellt på hemmaplan, där de inte släpper in så värst många mål. Därmed lägger jag ett spel på att matchen inte blir målrikare än två insläppta mål totalt.

Speltips Betis - Cadiz:
Under 2,5 mål. Odds 1.94 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Betis:
Rui Silva, Martin Montoya, Edgar Gonzalez, Victor Ruiz, Juan Miranda, Andres Guardado, Sergio Canales, Rodri, Nabil Fekir, Juanmi & Borja Iglesias.

Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Carlos Akapo, Varazdat Haroyan, Fali, Alfonso Espino, Jens Jönsson, Tomas Alarcon, Salvi Sanchez, Alberto Perea, Anthony Lozano & Alvaro Negredo.
---

This is the stats tab
This is the post tip