På Benito Villamarin tar Betis emot Celta Vigo där marknaden har cirka 1.80 i vinnarodds på hemmalaget. I mitt tycke finns inget värde där, då Betis har oerhört svårt att hitta rätt och göra mål. Med endast fem mål gjorda på tio omgångar är Betis ett alldeles för svagt offensivt, medan Celta Vigo har spelat helt okej på sistone. Eftersom inget av lagen direkt har spottat in mål hemma respektive borta finner jag ingen anledningen till att oddset på utfallet under 2,5 mål i matchen har gått upp.

Oj, vilka problem Betis har haft på sistone i den spanska La Liga att göra mål. Det har inte blivit något mål alls i ligan på de tre senaste matcher. Då har Betis mött lag som Getafe borta, Valladolid hemma och Atletico Madrid borta. Innan dess har det blivit ett antal 1-0 segrar, vilket är det vanligaste resultatet för Betis i nuläget. Betis är grymma på att försvara sig och har gjort det mycket bra i försvaret, även i den spanska cupen och Europa League, för övrigt. Mot Celta Vigo har det tidigare blivit många mål i matcherna men med tanke på hur Betis har spelat denna säsong är det inte mycket som talar för ett målkalas.

Efter en liten svacka har Celta Vigo kommit igång lite på sistone. De försvarade sig starkt i den senaste 4-0 vinsten hemma mot Eibar. Men det är på hemmaplan som Celta Vigo exploderar och kan göra massvis mål mot allt på alla. Det är värre på bortaplan, där de spelar mycket mer försiktigt, mer defensivt och mindre effektivt. En anledningen till oddsändringen kan vara att anfallaren Gomez är tillbaka från skadan. Han är tillbaka i truppen, men kommer inte få starta direkt. I stället fortsätter Celta Vigo med sin 4–2–3–1-uppställning som i senaste ligamatchen, då Gomez saknar matchform, enligt tränaren Mohamed.

För övrigt är danske yttern Pione Sisto skadad samt den viktige mittfältaren Stanislav Lobotka. Det kommer att bli svårt för Celta Vigo att göra en massa mål i denna match, eftersom Betis har försvarat sig så pass väl på sistone, så detta blir en annan typ av match som bör innebära ett fåtal mål i mötet. Enligt mig är det inte mycket som talar för något annat just nu.

Därmed finner jag ett stort värde i att spela på att matchen slutar under 2,5 mål och lägger ett spel på utfallet. Oddset kan hittas hos Betsafe , Nordicbet och Betsson .

---
Bekräftad startelva Betis: Pau Lopez, Sidnei, Marc Bartra, Aissa Mandi, Junior Firpo, Francis Guerrero, William Carvalho, Giovani Lo Celso, Sergio Canales, Andres Guardado & Loren Moron.

Bekräftad startelva Celta Vigo: Sergio Alvarez, Hugo Mallo, Facundo Roncaglia, Gustavo Cabral, David Junca, Fran Beltran, Brais Mendez, Okay Yokuslu, Emre Mor, Iago Aspas & Sofiane Boufal.
---

This is the stats tab
This is the post tip