bet365 livestreamar matchen.

Jag har hittat en riktig godbit i den spanska La Liga, när omgång 8 inleds på Benito Villamarin, då Betis tar emot Eibar. Hemmalaget har en djup formsvacka och är helt under isen. Bortalaget har hittat den bästa formen på länge, efter en seg inledning på säsongen. Marknaden anser ändå att Betis ska klara av att vinna detta möte varannan gång och det är jag totalt oenig om. Med stora problem i Betis som dras med skador får Eibar chansen att fortsätta rida vidare på sin framgångsvåg.

Det handlar inte om vilka skadeavbräck som helst i Betis. Anfallaren Juanmi är ny i laget till denna säsong och har inte i övrigt fått så mycket speltid. Däremot är brassen Sidnei given i startelvan som mittback och detsamma gäller Wilfrid Kaptoum på det centrala mittfältet och den offensiva yttern Nabil Fekir. Samtliga är skadade och missar matchen med största sannolikhet. De hade verkligen behövts när formen är så pass usel. Betis kommer till denna match från en 1 - 5 (!) förlust borta mot Villarreal.

Jag rekade att Villarreal skulle göra över 1,5 mål, dels eftersom de har en bra bredd i anfallarna och dels för att Betis tränaren Rubi inte har fått ordning på försvaret, som har läckt in mål. Betis har testat både en trebackslinje och en fyrbackslinje men har ännu inte hittat balansen - till skillnad från deras kommande motståndare som verkar ha hittat allting. Eibar fick ingen vidare inledning på säsongen. Dock klarade de av att hålla nollan i den mållösa bortamatchen mot Levante och sedan vände det.

Eibar tog emot formstarka Sevilla och log under med 0 - 2 i pausvilan. Sedan förändrades allt. Det som Eibars tränare Jose Luis Mendilibar sade i omklädningsrummet i pausvilan är något många tränare skulle betala mycket för att veta. För Eibar kom ut i andra halvleken som ett helt annat lag, som vi inte har sett denna säsong. Plötsligt stämde allting. Alla försvarare har sedan dess spelat som om de vore världsbackar och inte bjudit på några misstag. Eibar vände matchen helt och håller och vann med 3 - 0.

I nästa match spelade Eibar hemma mot Celta Vigo och var minst lika bra även då. Det blev en enkel 2 - 0 seger till Eibar, som totalt stängde matchen för Celta Vigo. Gästerna fick endast ett skott på mål och ett skott utanför. Så pass bra är Eibar i nuläget. Jag är helt övertygad om att de behåller den fina formen till matchen mot Betis och tar vara på deras skadesituation och usla form. Så jag lägger ett spel på att Eibar vinner matchen, med en försäkring på pengar tillbaka vid kryss, till hela 2.75 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Betis:
Joel Robles, Alfonso Pedraza, Aissa Mandi, Marc Bartra, Emerson, Alex Moreno, Sergio Canales, Andres Guardado, Joaquin, Loren Moron & Borja Iglesias.

Bekräftad startelva Eibar:
Marko Dmitrovic, Pablo De Blasis, Paulo Oliveira, Anaitz Arbilla, Pedro Bigas, Gonzalo Escalante, Pape Diop, Edu Exposito, Fabian Orellana, Kike & Takashi Inui.
---

This is the stats tab
This is the post tip