bet365 livestreamar matchen.

Måndagens enda match i de professionella ligorna i Spanien kommer från huvudligan, La Liga, där Betis ska ta sig an Espanyol på Benito Villamarin. Marknaden har Betis som en favorit till cirka 2,20 i odds och det blir allt annat än målsnålt när Betis och Espanyol möts. Det spelar ingen roll heller om det är ligan eller den spanska cupen - det blir alltid mål och nästan allt massvis av mål. Det finns inget som talar för att det borde bli annorlunda nu och då lockar ett spel på minst tre mål i matchen.

I samband med att Betis förlorade derbymatchen mot Sevilla har de rasat som ett korthus. Det blev 2 - 3 i den matchen och sedan 1 - 2 hemma mot Valencia och nyligen 0 - 4 (!) borta mot Levante. Tränaren Quique Setien fortsätter att göra ändringar i startelva och finner därmed ingen som helst stabilitet, i mitt tycke. Stundtals var det en hönsgård i försvaret senast mot Levante och så har det sett ut ganska länge nu, så det problemet blir inte löst direkt till Espanyol matchen heller.

Tillbaka i startelvan från avstängning får Betis målskytten Giovani Lo Celso och backen Zouhair Feddal. Sedan tidigare dras den defensive mittfältaren William Carvalho med en skada och väntas missa även denna match.

Espanyol har reagerat helt annorlunda efter sin förlust i derbymatchen mot Barcelona. Därefter har Espanyol spelat fem matcher utan förlust. Det har blivit vinster mot Girona och Alaves samt oavgjort mot Getafe, Levante och senast 1 - 1 hemma mot Celta Vigo. I tre av dessa fem matcher har Espanyol gjort två mål i matchen så de har kommit igång ordentligt med målskyttet också. Det är inte bara Borja Iglesias som gör mål för Espanyol utan även de andra anfallarna har börjat att leverera.

Förra säsongens ligamöte på Benito Villamarin vann Betis med 3 - 0. Denna säsong har lagen mötts och då vann Betis igen borta mot Espanyol med 3 - 1. Lagen möttes även i den spanska cupen denna säsong, i januari månad, och där blev det 1 - 1 i Barcelona och 3 - 1 på Benito Villamarin. Båda lagen har vassa anfallare, samt ett försvar som släpper in en del mål, så för mig ska över 2,5 mål i matchen vara en solklar favorit. När marknaden erbjuder 1,80 i odds finner jag ett stort värde i oddset.

Själva oddset 1,80 på att det blir över 2,5 mål i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Betis:
Joel Robles, Marc Bartra, Zouhair Feddal, Aissa Mandi, Junior Firpo, Wilfrid Kaptoum, Andres Guardado, Sergio Canales, Joaquin, Giovani Lo Celso & Jese.

Bekräftad startelva - Espanyol:
Diego Lopez, Lluis Lopez, Mario Hermoso, Oscar Duarte, Javi Lopez, Marc Roca, Victor Sanchez, Adria Pedrosa, Sergi Darder, Oscar Melendo & Borja Iglesias.
---

This is the stats tab
This is the post tip