På Estadio Benito Villamarín får Betis ett ypperligt läge att studsa tillbaka efter förlusten i derbymatchen mot Sevilla när nykomlingar Granada gästar dem. Betis fick slita hårt efter omstarten och hade marginalerna emot sig medan Granada hade lite tur på sin sida med allt möjligt senast. Betis är också det klart bättre laget, med bättre spelare på samtliga positioner och har det som krävs för att bryta Granadas fina svit på fem raka matcher utan förlust. För mig är Betis givna favoriter i mötet.

Efter tre månaders uppehåll var det några rostiga spelare i Betis, i mötet mot Sevilla, som de förlorade med 0 - 2. Betis kämpade hårt och var svåra att bryta ner. De hade ett domslut emot sig som resulterade i straff och därefter kunde inte Betis resa sig. Stundtals saknade Betis en klar spelidé och förlitade sig på individuella spelare, men det var också för att Sevilla är det tredje bästa laget i landet just nu. Betis spetskompetens är starkt nog för att klara av att vinna ett möte hemma mot Granada.

För Granadas del blev det en tuff start när Getafe tog ledningen. Men Granada kämpade vidare och hade lite tur, då Getafes mittback Djene gjorde ett självmål. Granada chokade Getafe med det målet och lyckades näta ytterligare en gång innan slutsignalen. Getafe gjorde långt ifrån sin bästa match. Jag tar ingenting ifrån Granada där som krigade väl. Dock är de ett annat lag när de är ute och reser. Granada har stora svårigheter att hålla tätt bakåt och släpper in nästa två mål per bortamatch.

Till denna match har Granada en hel del avbräck. På det centrala mittfältet saknas Yangel Herrera, som är avstängd. Därutöver är det skador på Ismail Köybasi, Alvaro Vadillo, Angel Montoro, Álex Martínez, Quini och Neyder Lozano. För Betis utgick Sidnei skadad senast, men Zon Feodal gjorde en bra insats. Betis är revanschsugna på att visa att de kan så mycket bättre. Senast på hemmaplan blev det vinst mot självaste Real Madrid och mot Granada ska Betis vara stora favoriter till att ta tre poäng.

Speltips Betis - Granada:
1 - odds 1.95 hos 888sport , Casumo & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Betis:
Joel Robles, Emerson, Aissa Mandi, Zouhair Feddal, Alfonso Pedraza, Andres Guardado, Edgar Gonzalez, Joaquin, Nabil Fekir, Sergio Canales & Loren Moron.

Bekräftad startelva - Granada:
Rui Silva, Carlos Neva, German Sanchez, Jesus Vallejo, Dimitri Foulquier, Fede Vico, Yan Brice Eteki, Darwin Machis, Ramon Azeez, Antonio Puertas & Carlos Fernandez.
---

This is the stats tab
This is the post tip