Äntligen är världens bästa La Liga tillbaka! Även om ligan har tappat världens bästa spelare i Cristiano Ronaldo, så håller den givetvis fortfarande världsklass, där även de mindre lagen bjuder på en härlig fotboll. Första omgångens andra match spelas på Benito Villamarin där förra säsongens stora utropstecken Real Betis tar emot Valencia-laget Levante. Då Betis har vunnit samtliga senaste matcher mot Levante och har spelat strålande under försäsongen ska detta vara en enkel seger för Betis.

Att Betis ska upprepa fjolårets succé och sluta på en sjätteplats bli nog väldigt svårt, med tanke på den tuffa konkurrensen som råder i ligan. Inför säsongen har Betis värvat William Carvalho, som en defensiv mittfältare och sedan backarna Sidnei och Antonio Barragan. Utöver det har några spelare från andra La Liga klubbar gått över gratis till Betis och några har kommit tillbaka efter lån. Quique Setien har verkligen laddat upp inför säsongen och sett till att Betis kommer att vara en tuff utmanare för samtliga lag.

Under försäsongen har Betis spelat åtta träningsmatcher där de har vunnit sex av dem och kryssat i två av dem - alltså inga förluster alls. Det är imponerande, i synnerhet med tanke på att Betis har fyra raka vinster som har kommit mot Las Palmas, Frosinone, Cardiff och Bournemouth. Okej, det är inte direkt världens tuffaste motståndare men inte heller världens enklaste matcher att vinna. På tal om att vinna så har Betis fem raka segrar mot Levante. Se här:

La Liga: 26/2, 2018
Levante 0 - 2 Betis

La Liga: 25/9, 2017
Betis 4 - 0 Levante

La Liga: 9/4, 2016
Betis 1 - 0 Levante

La Liga: 27/11, 2015
Levante 0 - 1 Betis

La Liga: 27/3, 2014
Levante 1 - 3 Betis

Betis är hetare än någonsin, till skillnad från Levante som inte direkt har satsat stort inför säsongen. Trots att de sålde Jefferson Lerma för 28 miljoner pund så har de inte lyckats värva till sig några riktigt heta spelare. I stället har de värvat en del unga spelare från ligorna i Portugal, Schweiz, Belgien, spanska andra ligan och Uruguay. Under försäsongen har de släppt in förskräckligt många mål. Det började mot Bournemouth med 3-4 och sedan Zwolle med 1-3, men på sistone har de kryssat mot sämre spanska lag som Albacete (2-2) och Zaragoza (1-1).

På bortaplan, mot extremt hemmastarka Betis, har inte Levante något att sätta emot. Trots att det är en premiär så ska Betis ta tag i taktpinnen och kontrollera denna match och slutligen också vinna den komfortabelt. Denna bedrift ska de klara av minst två gånger på tre försök, med tanke på försäsongen, inbördesmöten samt startelvorna i båda lagen. Därmed lägger jag ett spel på en rak Betis seger till 1.71 i odds hos Bethard .
---
Preliminär startelva Betis: Pau Lopez, Zouhair Fedda, Marc Bartra, Aissa Mandi, William Carvalho, Andres Guardado, Antonio Barragan, Junior Firpo, Sergio Canales, Ryad Boudebouz & Loren Moron.

Preliminär startelva Levante: Oier Olazabal, Tono, Rober Suarez, Coke, Sergio Postigo, Cheick Doukoure, Enis Bardhi, Jose Luis Morales, Jason, Jose Campana & Roger Marti.
---

This is the stats tab
This is the post tip