Måndagens enda match i den spanska La Liga spelas på Benito Villamarin där Betis tar emot jumbon Malaga. Med fyra omgångar kvar ligger Betis på en femte plats i ligan och har en Europa League och behöver fyra poäng till för att säkra avancemanget. För Malagas del är det kört sedan länge så de spelar för äran, vilket gick väldigt bra senast. När Betis och Malaga tidigare har mötts har det varit målsnåla matcher och det är mycket som tyder på att det blir fallet även denna gång.

Betis har verkligen gjort en imponerande säsong och är på väg att göra ett fantastiskt avslut. På de sex senaste matcher har de släppt in noll (!) antal mål. Det är helt otroligt. Då har Betis mött Espanyol, Getafe, Eibar, Girona, Las Palmas och nu senast blev mållöst borta mot ligatvåan Atletico Madrid. Quique Setien har verkligen lyckats med sin 4-1-3-2 formation så hatten av - Betis är skickliga på att försvara sig. När jumbon Malaga kommer på besök har jag svårt att se att de ska kunna utmana detta stabila försvar.

På 34 matcher har Malaga kammat hem 20 poäng i ligan. De kommer att åka ut ligan men det hindrar de inte från att vinna matcher. Senast skrällde de och vann med 2-0 hemma mot Real Sociedad, som förvisso gjorde en platt match. På bortaplan dock gör inte Malaga många mål. Senast blev det 0-1 borta mot Levante och på de sex senaste bortamatcherna har det endast blivit tre mål framåt. Två av dessa tre mål kom i 3-2 förlusten mot Deportivo men i övrigt har inte Malaga släppt in jättemånga mål på sistone.

Tidigare möten mellan Betis och Malaga har också varit målsnåla. Se här de fem senaste möten:

Fotboll LaLiga: 18/12, 2017
Malaga 0 - 2 Betis

Fotboll LaLiga: 28/2, 2017
Malaga 1 - 2 Betis

Fotboll LaLiga: 23/9, 2016
Betis 1 - 0 Malaga

Fotboll LaLiga: 19/3, 2016
Betis 0 - 1 Malaga

Fotboll LaLiga: 7/11, 2015
Malaga 0 - 1 R.Betis

Då båda lag har försvarat sig okej på sistone och dessutom har haft svårt att göra många mål på varandra borde inte detta möte heller bli något målkalas. Betis fem senaste matcher har slutat med under 2,5 mål, så jag ser ingen anledning till att trenden ska vända nu. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på under 2,5 mål i matchen, till 2.05 i odds och lägger ett spel hos Unibet .
---
Preliminär startelva Betis: Pedro Lopez, Antonio Barragan, Aissa Mandi, Jordi Amat, Junior Firpo, Javi Garcia, Fabian, Ryad Boudebouz, Joaquin, Sergio Leon & Loren Moron.

Preliminär startelva Malaga: Roberto, Diego Gonzalez, Ignasi Miquel, Luis Hernandez, Roberto Rosales, Maxime Lestienne, Mehdi Lacen, Adrian Gonzalez, Keko, Youssef En-Nesyri & Brown Ideye.
---

This is the stats tab
This is the post tip