bet365 livestreamar matchen.

Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Benito Villamarin i Sevilla, där Betis tar emot Mallorca. Det är ett starkt hemmalag som möter ett riktigt svagt bortalag och jag är säker på att det kommer att gå som det brukar gå när dessa lag är i farten. Betis öser in mål hemma, speciellt mot de sämre lagen som de också försvarar sig bra mot. Mallorca fortsätter att vara ett lag på hemmaplan och ett helt annat lag på bortaplan - vilket gör att jag är övertygad om att de återigen förlorar på bortaplan.

Det råder ingen tvekan om att Betis denna säsong har ett bra lag. Efter en seg inledning har spelarna börjat hitta varandra och på Benito Villamarin har de byggt en borg där de är svåra att möta. Till saken hör att Betis har nätat i sina samtliga fem senaste matcher, till och med i förlustmatcherna mot Atletico Madrid och Barcelona. När Betis inte har mött topplagen har de lyckats vinna, som mot Valencia med 2 - 1, Bilbar med 3 - 2 och Real Sociedad med 3 - 0. Det är väldigt bra resultat mot väldigt bra lag.

Mallorca ligger trea från slutet av tabellen och är delaktiga i bottenstriden. Själv tror jag inte att de klarar sig kvar i högsta ligan. Detta eftersom de har ett alldeles för uselt bortaspel och tar inga viktiga poäng. Efter elva spelade bortamatcher har Mallorca endast spelat oavgjort mot Celta Vigo, i en match som spårade ur och slutade 2 - 2. Samtliga tio (!) övriga matcher har Mallorca förlorat. Totalt har de 7:26 i målskillnad på bortaplan. Snittet på insläppta mål ligger på 2,36 - vilket håller inte på denna nivå.

Betis har en fin form och kommer från ett mållöst möte borta mot Leganes, där Betis försvarade sig utmärkt. Det har de goda möjligheter att göra när det sämsta bortalaget kommer på besök. Betis öser in mål hemma och det är inget som Mallorca är kapabla till att stoppa. Därmed blir det ett spel på att Betis vinner matchen. Jag spänner bågen lite extra och spelar på Betis -1 asiatiskt handikapp, till 1.85 i odds, där det blir pengar tillbaka vid ett måls seger - vinst vid en seger med fler än ett måls marginal.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Betis:
Joel Robles, Alex Moreno, Marc Bartra, Aissa Mandi, Emerson, William Carvalho, Guido Rodriguez, Sergio Canales, Nabil Fekir, Joaquin & Loren Moron.

Preliminär startelva Mallorca:
Manolo Reina, Alejandro Pozo, Martin Valjent, Raillo, Lumor, Dani Rodriguez, Salva Sevilla, Iddrisu Baba, Aleix Febas, Juan Camilo Hernandez & Ante Budimir.
---

This is the stats tab
This is the post tip